Race Driver GRID 2

• Креатор на темата Креатор на темата mkgunner
  • Време на започнување Време на започнување
Уба ми излгеда пуштив торент :D

Џабе нова игра кога филингот е ист како на GRID 1, Само што додале глупаво нереално дрифтање и тоа е тоа...

Гледам најчести кометари се тоа кога се зборува за оваа игра, немало cockpit view. И шо ако нема, како шо напишав и во темата за нови игри, играта е феноменална со оглед на никаквата конкуренција.

Нека ми наброј некој во последните неколку години подобри автомобилски игри од GRID.

Супер е играта (y) Уше не можам да го средам балансов на колава :)
Ме нервира :mad:

Гледам најчести кометари се тоа кога се зборува за оваа игра, немало cockpit view. И шо ако нема, како шо напишав и во темата за нови игри, играта е феноменална со оглед на никаквата конкуренција.

Нека ми наброј некој во последните неколку години подобри автомобилски игри од GRID.

Земи конзола, пробај forza или gran turismo. Ова е лајно за разлика од тие две игри.

Земи конзола, пробај forza или gran turismo. Ова е лајно за разлика од тие две игри.

Може да е, ама јас мислев на игра за ПЦ, мометално на пазарот нема подобра, а и немало во поледниве години.

Za mene ima NFS SHIFT i SHIFT 2, ali GRID 2 e poveke arkadna igra za razlika od ovie 2 koi se mnogu poblisku do simulacija.

Може да е, ама јас мислев на игра за ПЦ, мометално на пазарот нема подобра, а и немало во поледниве години.

Нема подобра од GRID :eek:
Играм Race Injection, 100% повеќе реално изгледа и чувството е пореално од ГРИД

Кој игра GRID 2 Multiplayer нека ме add на Стим: PacMan246.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom