Пуш-пауза!

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Епа владава ни го стегна законов за забрането пушење на јавни места освен ако има одделен дел за пушачи. Шо значи и нашава Кајгана мора да има таков дел, и делот е овде. Па пушачи welcome to the smoke area. Smoke machine :) :)

Шо значи овде ќе праиме пуш-пауза.

Ај идам да спалам една. :)

Хах! Баш сега си чуркам една! :-)

Али темава нека не биде само за фалење кој колку исчурил, туку и да го истуриме гневот кон шабанскиот закон (кој искрено не ми пречи толку, само мрчам) и заебаните цени (е тоа веќе ми пречи)!

Слушам дека од другиот месец ќе поскапувале цигарите за уште 20 денари (приближно). Има вистина во тоа? :ija:

Acid напиша:
Слушам дека од другиот месец ќе поскапувале цигарите за уште 20 денари (приближно). Има вистина во тоа?

И такви муабети се вртат, сум слушнал, а колку е точно незнам. Што би се рекло да пушиш Rodeo Тврдо у Македонија ќе стане луксуз. :)

Затоа почнав до филтерот до крај да ги пушам цигариве, кај поскапеа, не се за фрлање веќе. Идам да чурам една... сеа.

znachi go donesoa zakonot sreka gi otakazav sea ve zalam :)))))))))))))

Законите се донесени за да се рушат.

Мислиш го поштовам јас законов. Јок. Ме фатат ме фатат, јебига, ќе им речам нека ме претепаат за 15.000 :pos:

Еден другар (непушач) ми вика: „абе пеер, како што забележувам никој не се осмелува да пуши бе, слабо некако низ градов, само тебе те глеам нон-стоп со цигарата, кур те боли” :pos:

П.С. Идам да пушам, во чест на законот. :) :)

абе ја не пушам али би сакал да ми го попуши тој шо го предложи законов

CopyOfDeath напиша:
абе ја не пушам али би сакал да ми го попуши тој шо го предложи законов
Баш ти како непушач би требало да го подржиш законов.

ја го подржувам законот ама јебига сите околу мене пушат бизнис си е бизнис

CopyOfDeath напиша:
ја го подржувам законот ама јебига сите околу мене пушат бизнис си е бизнис
Да, ама во јавни места, бизнисот е нешто сосема друго. То ест, бизнисот кој што се води во тие места е по нему својствен, така што нема причина да му се залепи уште еден бизнис. Нели?

StormAngel напиша:
Да, ама во јавни места, бизнисот е нешто сосема друго. То ест, бизнисот кој што се води во тие места е по нему својствен, така што нема причина да му се залепи уште еден бизнис. Нели?
замисли ситуација седиш пред компјутер 12 саати и некој те ебава да не запалиш цигара а тебе скурчено ти е прекуглава ти е од се не го знам каков е филингот ама мислам дека можам да ги сватам пушачите мене ми е така кога нема нешо благо да апнам ме маваат такви кризи

Слушнав дека ќе ги враќале старите цени на цигарите, од кои причини незнам :raz:, али ако поскапат уште ќе пушиме квалитетно скапа цигара :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom