Професионални шминкери

Член од
17 јануари 2014
Мислења
36
Поени од реакции
1
Гледам дека нема ваква тема,
Ме интересираат искуства за професионалниве шминкери,кој бил кај некој да каже како поминал,препораки и критики :)

Сум се шминкала кај еци, од панаж ама зашто ми е другарка и знам дека слуша кога ќе и кажеш сакам ова или она. Имам пробано кај еден...не ми се смејте стварно не ги знам/следам, бубе беше таму после броз па на лево коа ќе свртиш? Одамна до душа беше...али катастрофа!!! И некои други од "познативе" фаци на кои што не им ги знам имињата и сите се исти. Те шљакаат/малтерисуваат зашо кај нас мислат што поише толку подобро, треба да се глеа од 100м дека сум шминкана! Али ај, очите и ќе ги направат некако, до устата коа ќе дојдат етогаш излага цела уметност! Секогаш моливчето го употребѕваат не на ивицата од усната, не на усната, туку исклучиво околу! Демек така ќе ми нацртаат полна усна??? И сум викала те мооолам не ми ја прави така, да да важи и ќе си нацртаат тоа они што сакаат :( сстра ми коа се мажеше толку се исплаши од еден што и покажа како ќе ја прави што стана и си отиде, после тек почна паника да ја фаќа дека се мажи, а нема шминки :D познат бешеи
Но знам дека има и нови помлади шминкери сега, така да моите искуства се од пред 5-6 год може...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom