Продавам Canon 600d кит со 50mm 1.8

• Креатор на темата Креатор на темата nikac92
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 август 2015
Мислења
37
Поени од реакции
69
Canon 600d со 18-55mm кит објектив, мемориска 8 GB и торбица Canon заедно со објектив Canon 50mm 1.8 . Во перфектна состојба со не повеќе од 2000 актуации, цена на комплет 27000 денари но има простор за договор.

Како тргнало, коа ќе дојдеш до 10 000, пиши ми приватна :)
хахахахха па според моите проценки и графикони таа цена треба да биде на 24 ноември оваа година, сепак шега на страна, цената за комплет е таа, а за поеднинечни цени и информации по пп.

До колку дојдеме :)

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

До колку дојдеме :)

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Не очекував мој чоек (мадридиста) поготово Озил да ме влечи за нос и да се сити на мојата мака :( ти наместо да разгласиш низ форуми, подфоруми дека твој чоек гага продава машина за фотографии ... ќе речам само едно саркастично фала и Ди Стефано нека ти е напомош.

Не очекував мој чоек (мадридиста) поготово Озил да ме влечи за нос и да се сити на мојата мака :( ти наместо да разгласиш низ форуми, подфоруми дека твој чоек гага продава машина за фотографии ... ќе речам само едно саркастично фала и Ди Стефано нека ти е напомош.

Не бе другар далеку дека се ситам на твојата мака, пишувам јас по темата да излегува повеќе у темите со нови мислења. Ќе се продаде не се секирај

50 mm 1.8 продаден, остана уште апаратот со кит објективот, за цена пп

Апаратот е продаден, благодарам на сите кои пројавија интерес, темата може да се брише.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom