проблем со усб-стик

• Креатор на темата Креатор на темата riki pilot
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
11 декември 2008
Мислења
398
Поени од реакции
212
момци имам едно усб од 1гб и сакам да влезам во него да извадам некои документи али не ми дава воопшто да влезам овие 2 ми излеваат знае некој како да влезам чаре ?11.jpg 15.jpg да влезам во него али не ми дава воопшто

момци имам едно усб од 1гб и сакам да влезам во него да извадам некои документи али не ми дава воопшто да влезам овие 2 ми излеваат знае некој како да влезам чаре ?Прегледај го приврзокот 139205 Прегледај го приврзокот 139206 да влезам во него али не ми дава воопшто
имаш вирус на стикот и на компјутерот...ако имаш основно познавање од работа со компјутер симни combofix инсталирај го и остави го да исчисти, а потоа инсталирај некој антивирус на примет avira

или пак однеси го стикот на пц што има добар антивирус на пример bitdefender, стисни и држи shift дпдека го ставаш стикот и додека да го препознае, а потоа без да го овараш скенирај за вируси...после ова ако не го гледаш фајловите овозможи да гледаш hiden и sytem files[DOUBLEPOST=1455559977][/DOUBLEPOST]или ако знаеш да користиш DOS команди......

место двоклик, на десен клик одбери explore, ќе ти ги покаже фајловите или симни си total commander, отвори го усбто преку тоа ископирај што ти треба и форматирај го усб-то. И стави си некој антивирус и скенирај го копјутерот.

Само бутурај го компјутерот со Ubuntu live cd и немаш гајле

Sent from my E560 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom