Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам како би те уверил дека не сум го флешовал биосот, ама тоа не сум го правел, пошто не сум имал потреба од аптејтирање на биосот. а и тоа како може да се заебе биосот без да се чепка и мене ми е чудно.
Ресетирај го биосот со џампер, побарај конкретно за твојата матична кој џампер каде треба да се премести. Тоа со вадење на батерија не е сигурно, треба сосема малку струја за биосот, тоа што останува во кондензадорите е сосема доволно за да држи и со денови на некои компјутери. Ако пак не може однеси го на било кој сервис, јас еднаш го заебав биосот, ми наплатија 1000 денари, не знам дали само го флешувале или ставиле нов чип ама и не ми е битно, подобро ми беше да дадам 1000 денари отколку 3000 за нова матична.
П.С. Прво испробај се што може, ако ништо не успее носи го на сервис. Јас кога го однесов ништо не работеше, само црн екран и титкаше тоа системскиот звучник.
hehehe true trueТи зеле 1000 ден. само што ја извадиле батеријата на 5 мин. 100%![]()