Приватни забави

• Креатор на темата Креатор на темата 436053
  • Време на започнување Време на започнување

436053

Consigliere
Член од
19 декември 2005
Мислења
860
Поени од реакции
69
Локација
Скопје, Македонија
Веб-сајт
www.fenster.mk
Ме интересира дали се организира нешто вакво кај нас и дали вие знаете за нешто такво?
Јас сум присуствуал на неколку и мислам дека нема боље.
Значи не зборам за 10 души на пијанка,туку за она кај некој у куќа у дворче со добро озвучење и до сабајле.
Значи дали сте присуствуле,каде,кога,дали сте учествувале во организација и сл...?

Без сомнение нешто најдобро е тоа :vozbud: ама ретко кој може да си го дозволи нели...плаќаш пиење,музика,ефекти бла бла...би можел некогаш да го направам но со оглед дека живеам во зграда тешко,инаку да сум присуствувал и се е поопуштено,помалку луѓе,одбрани луѓе,не мора сите да ги знаеш но сите се некако поопуштени...дем ми се приоде бе од музбетов :nesum:

Леле најдобро нешто! Приватни забави:je: Ги обожавам!
Си правиме многу често со друштвото, одиме во едно напуштено село, еден другар има куќа, па кога ќе појдеме одлепуваме :) Друштво од 40 до 60 луѓе, јадење, пиење, уживање :)
Пред еден месец бев на ваква журка ама во викендица кај љубовников, леле колку само добро си поминавввв:vozbud: Бев во организацијата, као домаќинка ме доживуваа луѓето, па очекуваа се на мене. Од вечер до сабајле ЖУРКА!!!:je::je::je:

Интересно ми беше порано, правев забави, викав цело маало кај мене, ама како си проаѓа времето си правиш забави ама со потесен круг на луѓе, така некако ми е поубаво.

Закон работа!
Држи рецепта :
Ќе си земеш т.е. ќе си позајмиш едно агрегатче, 2 поголеми монитори или звучки бесни од кај другарче, комшија, било кој, лап топот и миксетче - сето тоа у комбенце и штрак на љунфер или низ парк негде, или пак малце надвор од Шкупи и решена работа :)
Луѓе се најмал проблем, кај има журче, таму се и тие :wink:

Сум присуствувал на прајвети, се праеле прајвети, сите сложно и наредено е! :pos:

Баш размислував и дојдов до еден заклучок. Журка за нова година во некој стан е исто како и ваква журка.

Кај заклучок а хехе.

јас обожавам приватни журки и планирам некој ден да соберан околу дваесетина другарки и другари и да направам голема журка во селото кај што имам викендица кое е одалечено 20 километри од градот има само 4 жители да направиме урнебес журка далеку од очите на цивилизацијата.:toe:

Јака работа се приватните журки, самошто ретко кој ги праве. Сум бил на малку такви, и стварно јако е. Лошата работа кај организирањето е тоа што треба еден куп пари да фрлеш за пиење музика ова она и утредента кога ќе се разбудеш за глава ќе се фанеш кога ќе видеш шо се треба да се чисте и средува...

маарко:
Журка за нова година во некој стан е исто како и ваква журка.
Не е исто... на нова година цела вечер сите се на своја страна.... некој јаде некој пие некој пишува смс за да честита, до цд-плеерот/компјутерот/миксетата има достап секој, сите си прават пожелби, па почнат со српско па ова она....

На приватна журка сите се на некое место шо би било како „подиум“ сите денсат еден човек пушта музика, некој се потргне настрана да си ставе пиење или сл... ама сепак журката е концентрирана на едно место.

Те на пример денеска бев на роденден кадешто имаше мнооогу народ, ама сепак беше нешто како приватна журка... и беше супер!!! Едно другарче пушташе муз на лаптоп поврзан на миксета, озвучение добро, и атмосферата беше стварно добра!

Приватни журки рулз!!!

сум бил на приватни зурки многу е топ ама да е со одбрани луге и да има добра музика :vozbud:

Кога бев мал, приватните журки беа хит. И се останувало до сабајле. И супер беше.

Кој прави приватна журка е јунак и треба да добие орден за храброст и издржливост и извршување на позитивна општествена дејност. ;)))))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom