Преводи

• Креатор на темата Креатор на темата Teo001
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 декември 2013
Мислења
60
Поени од реакции
6
Здраво, како оди со овие ? Ми треба некој документ да преведам , е сега читам судски преведувач , а има и други.... која е разлика не знам.... дали земаат скапо за превод и т.н?

Здраво, како оди со овие ? Ми треба некој документ да преведам , е сега читам судски преведувач , а има и други.... која е разлика не знам.... дали земаат скапо за превод и т.н?
зависи за што ти треба? пиши па да знаеме, “документ“ за пред институции? вака од ѓутуре не ја бива

izvod od mati4na kniga, preslikana li4na karta (zaverena) , uverenie za drzavjanstvo i dr dokumenti za pred institucii nadvor od R.M

izvod od mati4na kniga, preslikana li4na karta (zaverena) , uverenie za drzavjanstvo i dr dokumenti za pred institucii nadvor od R.M
за ова ти треба судски преведувач. ако си од ск, тогаш на адвокатска улица ќе најдеш за јазикот кој ти е потребен

Вакви документи мора да бидат преведени од судски преведувач, а колку ќе те чини, ќе го прашаш него, не земаат сите исто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom