Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    803
Од страна може изгледа џабе, од Киев или Лвов не баш. И тие платеници нема со падобрани да ги пуштаат и да ги снабдуваат. Си треба транспортна мрежа и се што оди со тоа. Не ги убива тоа, ама им го отежнува војувањето, кои и да се.
Мене чудно ми беше зошто тука нема видеа од киднапирање по улиците во Киев.
Мислев до Ванчо дека е проблемот, ама ете што било. :D

Они се готови уште кога почна војната. Само никој тогаш не мислеше дека до толку ќе бидат готови. И не се цери.

Да да, уште едно 10-20 милиони Руси да погинат и Украина е СТВАРНО при крај сега.:pos:

А ти што мајка слушаш бугари? Ако хипотетички Бугарија ја нападне Македонија како Русија што ја нападна Украина кој ќе поддржиш Бугарија или Македонија? Одговори ми со еден збор само. :D

Да да, уште едно 10-20 милиони Руси да погинат и Украина е СТВАРНО при крај сега.:pos:

А ти што мајка слушаш бугари? Ако хипотетички Бугарија ја нападне Македонија како Русија што ја нападна Украина кој ќе поддржиш Бугарија или Македонија? Одговори ми со еден збор само. :D
Несиаренсопаметот

Дали твоте дома те знаат дека си педер ?
Одговори со да или не.

Несиаренсопаметот
Бугар не ме ни чуди што ја поддржуваш Русија, па таа вас ве создаде. А и генетски сте блиску азијати. :D

Само на лош коњ се кладиш, Украина ја добива војната.

Мене чудно ми беше зошто тука нема видеа од киднапирање по улиците во Киев.
Мислев до Ванчо дека е проблемот, ама ете што било. :D
И ти да не сакаш одговор со еден збор?

Дали твоте дома те знаат дека си педер ?
Одговори со да или не.
Не мешај баби и жаби. Прашав убаво кој поддржува Македонија или Бугарија, а не дали дома знаат дека си педер. :)

Не мешај баби и жаби. Прашав убаво кој поддржува Македонија или Бугарија, а не дали дома знаат дека си педер. :)
Не. Него бараше одговор со еден збор на комплицирано прашање.
Затоа и ја ти поставив прашање. Ако можеш одговри ми со еден збор.

Комплицирано? Што беше толку комплицирано те молам објасни ми. :D
На 5420 испишани страни, Ванлок едно 10 пати најмалце имаше напишано.
Само тебе сигурно едно 3 пати ти има пишано.

Back
На врв Bottom