Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене чудно ми беше зошто тука нема видеа од киднапирање по улиците во Киев.Од страна може изгледа џабе, од Киев или Лвов не баш. И тие платеници нема со падобрани да ги пуштаат и да ги снабдуваат. Си треба транспортна мрежа и се што оди со тоа. Не ги убива тоа, ама им го отежнува војувањето, кои и да се.

Они се готови уште кога почна војната. Само никој тогаш не мислеше дека до толку ќе бидат готови. И не се цери.

НесиаренсопаметотДа да, уште едно 10-20 милиони Руси да погинат и Украина е СТВАРНО при крај сега.
А ти што мајка слушаш бугари? Ако хипотетички Бугарија ја нападне Македонија како Русија што ја нападна Украина кој ќе поддржиш Бугарија или Македонија? Одговори ми со еден збор само.![]()
Дали твоте дома те знаат дека си педер ?Да да, уште едно 10-20 милиони Руси да погинат и Украина е СТВАРНО при крај сега.
А ти што мајка слушаш бугари? Ако хипотетички Бугарија ја нападне Македонија како Русија што ја нападна Украина кој ќе поддржиш Бугарија или Македонија? Одговори ми со еден збор само.![]()
Бугар не ме ни чуди што ја поддржуваш Русија, па таа вас ве создаде. А и генетски сте блиску азијати.Несиаренсопаметот

И ти да не сакаш одговор со еден збор?Мене чудно ми беше зошто тука нема видеа од киднапирање по улиците во Киев.
Мислев до Ванчо дека е проблемот, ама ете што било.![]()
Не мешај баби и жаби. Прашав убаво кој поддржува Македонија или Бугарија, а не дали дома знаат дека си педер.Дали твоте дома те знаат дека си педер ?
Одговори со да или не.

Не. Него бараше одговор со еден збор на комплицирано прашање.Не мешај баби и жаби. Прашав убаво кој поддржува Македонија или Бугарија, а не дали дома знаат дека си педер.![]()
комплицирано прашање.

На 5420 испишани страни, Ванлок едно 10 пати најмалце имаше напишано.Комплицирано? Што беше толку комплицирано те молам објасни ми.![]()