Предлог за MP3 плеер

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Имате ли Мп3 плеер ? Колку мегабајти? За што го користите и колку често...Ајде чекам одговори

Јас имам IAudio U2 512MB. Не верувам дека некој слушнал за Cowon фирмата што го произведува ама тоа е америчка фирма и плеерот е супер. Има радио, MP3, WMA Може да снима од радио, со вкрадениот микрофон дури има и Line In за да снимаш од касета или CD на него. Плеерчево стварно има се Custom еквалајзер, разлини модови на работа има дури и упдејтување firmware од интернет што не верувам дека некој друг плеер има. Звукот е стварно одличен, слушалките имаат чист и пол звук, дури се подбри и од тие SONY што ги купив 30е. Има вградена литиумска батерија која држи 20 саати музика па и више и се пуни од USB порт. Ама се ова доаѓа по неверојатно висока цена од 180е пред месец дена купен, а за тие пари комотно татко ми можеше да ми земе 1-2GB плеер. Еве слика од плеерот
u2_01.jpg

Иначе го користам секогаш кога возам точак или едноставно ми се слуша музика

Да имам со меморија 1ГБ го користам нормално за музика си го носам со мене кај и да идам едноставно зошто без музика не можам башка има и радио и диктафон и така.........

Еве го и на слика......
mf1.jpg

bas sakam da si kupam, vo ohrid od nekoja mobilara ili sl. aj rasprasajte se i kazate mi od kaj da zeam. ve molam

Pa da si zemes od Anhoch , Amc ova ona imas skoro segde

iPod nano 1GB. Не е лош :) А и поефтин е од оној на Круша.
45884043_f07a532c7e_m.jpg

Aко,ако заебавај ме ти мене и има зашто да ме заебаваш за тие пари ќе купев од 2GB, не од 1GB

Ја сакам да си купам мп3 плеер али незнам каков,може некој да ми кажете ама да не е многу скап(ради татко ми некел да си ги остави сите пари на тоа:pishtoldz)

Iam eden od 512 MB. Ali mi se rasipa, odnosno ne se rasipa tuku sega moze da mi sluzi samo kako USB zatoa sto dodeka se prakaat pesnite toj naednas se isklucuva neznam ni ja zosto. Porano ne go koristev cesto, zatoa sto na mobilniot slusav muzika. Ali sega da mi raboti bi go koristela poveke.

Wuppy напиша:
Ја сакам да си купам мп3 плеер али незнам каков,може некој да ми кажете ама да не е многу скап(ради татко ми некел да си ги остави сите пари на тоа:pishtoldz)

Imash u AMC Sound and Vision eden mp3 Quart ...512 mb imas snimanje zvuk,moes pozadinata da si ja menjas na displayot(7 boi ima)Fm radio,moes da go koristis kao USB...A cenata mu e samo 2000 Mkd ... Da ti kazam se isplati:toe:

Imam kupen pred edna godina Odys 512MB
B000CBNN3I.01.LZZZZZZZ.jpg

mozam so nego da snimam,ima extra radio na slusalkite , formati koi gi cita :
MP3, WMA, WAF, ACT.Mu se menuva bojata na ekranceto , mozam da ja stavam u koja boja sakam.So edna alkalna baterija izdrzuva 10 saati.
togas kostase 80 Eur sega e 60Eur , go koristam samo koga sum na rabota

јас немам ама имам во план да си купам
ај кажете во охрид кај да барам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom