Предлог за брак во живо на Сител! :)

• Креатор на темата Креатор на темата честа
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гледам се карате... Не бадијала нашиот народ вели и „ на свадба ќе одат и ќе се караат. “
Нека им е со среќа бракот, да се ќердосаат!

не за џабе се рекло , тој што има проблем нека каже предвреме или нека ќути цел живот.
после се како и да било и што и да било се вели ај со среќа нека им е.
други коментари од било кој тип се излишни и сосем непотреби.

Џабе хејтате,си се сакаат луѓето и си се зеле.

На кој му е криво нека му биде. ;)

Обично мразам вакви лигавештини и јавно исценирани предлагања на брак, ама ова ми се виде симпатично и оригинално.
Сепак сеуште стојам на ставот дека предлогот за брак е нешто интимно и не гледам причина зошто би имала потреба тоа да го споделувам со цела јавност. Што сакам да докажам со тоа? Дека многу се сакаме? Па нека пукнат душманите а?
Ма јок бре. Можда сум единствено женско што не сака вакви работи, ама најискрено не би сакала мојот партнер да ми приреди вакво нешто.

hate.jpg

Обично мразам вакви лигавештини и јавно исценирани предлагања на брак, ама ова ми се виде симпатично и оригинално.
Сепак сеуште стојам на ставот дека предлогот за брак е нешто интимно и не гледам причина зошто би имала потреба тоа да го споделувам со цела јавност. Што сакам да докажам со тоа? Дека многу се сакаме? Па нека пукнат душманите а?
Ма јок бре. Можда сум единствено женско што не сака вакви работи, ама најискрено не би сакала мојот партнер да ми приреди вакво нешто.
I ja mislam taka. A be pric Vilijam na Kate javno ne i predlozil, sto trebase na BBC da davaat direkten prenos?
--- надополнето: 18 јануари 2012 во 22:38 ---
A sto da go otkantase? Pred cela javnost?:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom