Поздрави и честитки на ТВ ЕДО

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
Што пациенти сум уловил пред малце брееее :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Поздрав до ТВ ЕДО
0508271346326yo.jpg

И после одма враќа ТВ ЕДО
0508271348011cd.jpg

Дечко бара девојка за дружење. ТВ ЕДО му ја едитира пораката и го критикува зошто не стаил телефон во праката
0508271352520hh.jpg

Овој ја прифаќа забелешката и си го праќа бројот :lol: :lol:
0508271357210tm.jpg

Права љубав
0508271349168gr.jpg

Уште еден поздрав
0508271341264co.jpg

И ЗА КРАЈ НАЈГОЛЕМИТЕ МАФИЈАШИ ОД ЏОН КЕНЕДИ

0508271340479af.jpg

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ова поздравиве и честиткиве се КРШ........
Само едно не ми е јасно........ТОЛКУ ЛИ НЕКОЈ Е ОЧАЕН ПА БАРА ЖЕНИ ПО ТВ ЕДО????

.......Иначе.....Поздрав ди братучеда ауф Дизелдорф со песна-Заш сме толико далеко.....и.....Ти си отишла, а моју сарму ни си пробала.......

Zakon e ova pojako duri od ona emsijata na A1 so avtraljanite :)))))))))
Gazmend hmm nemase eden na mirc takov:))))))))))))

Како сме се изгазиле од смеење со Стенмарк на сликиве! Ама мафијашите од Џон Кенеди се најзакон :shock: :shock: :shock:

ragazza напиша:
Zakon e ova pojako duri od ona emsijata na A1 so avtraljanite :)))))))))
Gazmend hmm nemase eden na mirc takov:))))))))))))

хахахах стварно еј:))))))))
ама и тие не се лоши :lol:

Мене некои слики не ми се појавуваат...... :? :? :?

Mesaja напиша:
Мене некои слики не ми се појавуваат...... :? :? :?

Се обидов да поправам нешто. Ако пак не се појавуваа стисни десен клик на местото каде треба да се појави сликата и кликни Show Picture (за Internet Explorer) или Viev Image (ако користиш Mozilla Firefox) 8)

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Една од поретките работи што ми фали од Скопјето :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: ауф од кога не сум се изнасмеала вака :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Хајмо цвикере за сунце!!! Све видиш само сунце не видиш!!! :mrgreen:

Еднаш и мене ме имаше на ТВ Едо, седевме кај мене дома со другари и тој другарот пуштил ЕДО и се гази од смеа на пораките и ни вика ај сеа ќе пуштам една порака за вас и ние му викаме нема шанси немаш г`з да пуштиш и ја и другаров се разработивме на компјутер, а овој си пишувал порака и ја пратил и таман ја дадоа пораката и ни вика глејте бе кој нема г`з да пушти порака и читаме: pozdrav do najgolemite dudlaci na mirc vodkamixx i `Predator` na kanal #gustin so pesnata Azis - Ne Sme Bezgresni...

Сум се мочал од смеа на поракава и му викам море некој што не знае ќе прочита поракава утре сеир ќе ми вади од кога сум почнал на бугарско :pos: :pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom