POZDRAV IZ HRVATSKE, PODRSKA MAKEDONIJI

• Креатор на темата Креатор на темата AlexanderMKD
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
26 мај 2009
Мислења
1
Поени од реакции
1
Znam da vjerovatno pisem post na pogresnom mjestu, ali molim vas da podrzite jedan mali al opet tako VELIK plan za PRIZNAVANJE MAKEDONSKOG IMENA na igrici koja je sve popularnija na WEBU...
Naime rijec je o E REPUBLIK gdje Makedonija nije uvrstena u listu zemalja...

evo trenutocni pogld na svjetsku mapu:

http://www.egobba.de/

Ovim putem vas pozivam da svi koji igraju ili neigraju ovu igricu da dodju i podrze plan uvrstavanja eRepublik MAKEDONIJE u igru koja uzima sve veci i veci mah u popularnosti

Komentirajte ovdje i GLASAJTE da sto vise ljudi vidi

http://www.erepublik.com/en/article/macedonia-or-f-y-r-o-m-u-decide-909122/1/20

(Moj nick u igri je Balkan Express i organizacija World_Trade_Organisation)
Veliki Pozdrav iz Splita i zahvaljujem se Daliboru Lazarevski na posudjenom accauntu....

• Ми се допаѓа
Reactions: VIP
Oва е ерепублик играта што ја играме околу 200-300 активни македонци.
сеа бараме наша држава и има ногу конфликти со грците за тоа како да се викаме и слично.
бтв-регистрирајте се :)

Играта е ненормално досадна!

него вие што играте кажете ми што стана со планот да се земе власта во грција и теиторијата да се замени со турција и потоа да се бара да се создаде голема македонија?

е ќути и на нас некој да помисли :nesum:фала липо :pipi:

Македонци ги мрзив срби а не срби македонци помешаја си нешто.

Грешка си ти нормално дека ќе ги мразиш дел од србите кога викаат „Косово е Србија - Македонија е Грчка“ имаше на натпревар истакнато тоа, и кога викаат дека се „браќа“ може и топли браќа да се ..

80% од овие што пишаа тука немаат појма за што се работи ама ако.

како не бе, ја се сечам у Јна коа бех 1989 у Кроатиа тоаш беше СР Хрватска у една иста држаа беме ама коа че ме прашаа од кеј сам и они а македонац ви сте ок али ови срби јоој а знам и Туџман го спомиња македонскиот народ и негоата борба за своја држаа у књигата „Велике идеје малих народа“. Ма шта да ти причам што даље боље, једино су сусједи заувјек у сваџи јбг...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom