Повреда на нога

• Креатор на темата Креатор на темата Лајто
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Duri trenirav (fudbal) vezhbavme shutevi , i koga shutirav izgleda sum ja istegnal nogava i nesh mi krcna negde kaj kolkov , i sea vejche me boli 10 dena :S daj kazhete, dali treba poveke da odmoram ili da posetam doktor? Za ova vreme seushte odev na treninzi ali ne shutirav. Ushte ednas ke prasham , dali treba da odmoram poveke ili da odam na lekar? Ve molam pomognete :smir:

Лекар,ако ти крснало кај колкот и те боли 10 дена,мислам дека нема да помине само од себе.

П.С. Што пенис си чекал 10 дена човече ? :tv:

Кој стручњак те тренирал 10 дена со повредена нога ?

Те болела нога десет дена не си отишол на лекар и си продолжиш да идеш на тренинзи? thefuck

да не имаш превртена жила само па да отидеш на триење?

taka mi reche trenerot , deka ne e nish strashno , znash kako ja istegnav mnogu nogata i mi se sluchna ko da krcna... sea nz da pochekam ushte nekoj den ako ne pomine ke om na doktor

Чим не ти поминала 10 дена нема да ти помине ни за 2 ни за 3.....на доктор не би идел ја ако не те боли ептен...види прво нека ти ја истријат па....ако не бива иди на доктор :toe:

Чим не ти поминала 10 дена нема да ти помине ни за 2 ни за 3.....на доктор не би идел ја ако не те боли ептен...види прво нека ти ја истријат па....ако не бива иди на доктор :toe:

me boli koga imam dopir so topka koga shutiram, inache mozham da odam slobodno ich neam bolki , ali ko che shutiram , vezhbi praenje ili trchanje me boli..

Нормално е да крцка, не е нормално да те боли, одмарај и обавезно посети лекар, сигурно си истегнал нешто.

а да кајш кај поточно на колкот те боли? најди некоја слика на гугл и означи го местото...
Ако е таму кајшто јас се повредив, тогаш само ке чекаш да ти зарасне, не тренирај тогаш...
Мене повредата ми е 2 месеци, и кога во некои моменти (кога сум во некоја положба) ми крцка таму...

Оди на лекар, не одолговлекувај да не ти стане хроника :smir:

j5imgresrqj

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom