Потребна ми е вашата помош

• Креатор на темата Креатор на темата danail.V
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 јуни 2011
Мислења
119
Поени од реакции
28
Ми треба добар говор без разлика каков е дали мутивационен,политички од кого и да е политичар, бизнисмен само да е на Македонски јазин навистина немам време да напишам сам а потребен ми е кој има нека остави ќе му бидам благодарен

Ми треба добар говор без разлика каков е дали мутивационен,политички од кого и да е политичар, бизнисмен само да е на Македонски јазин навистина немам време да напишам сам а потребен ми е кој има нека остави ќе му бидам благодарен

Изгуглај некој говор од Хитлер. :)

Изгуглај некој говор од Хитлер. :)

Добро де, гугл транслејт или па ако и веќе нема време да го преведе, друг пат нека си ги испланира обврските поубаво :)

еве учи од груевски.
ако сакаш може и од бин ладен покојниот најди некое добро интервју.

Мотивационен подобар говор од овој нема да најдеш никаде,

helppp ..mi treba opis za nasata drzava makedonija ... !!! za tradicionalnite ora jadenja i sl........treba da naspravam poster so toa......plsss.......ppomogneeteeee : ) ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom