Портсмут - Враќањето на Помпеите

• Креатор на темата Креатор на темата mkgunner
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.895
Поени од реакции
10.257
Почнав со Портсмут заради предизвикот кој е огромен - враќање во Премиер Лига од 4ти ранг на такмичење без:
- Трансфер буџет 0
- Буџет за плати - 47к месечно
- 3ца поасални играчи
- шанса да позајмиш играч од топ клуб во Англија 0%

Играм 4-2-3-1 со еден BBM и еден Anchor Man пред нив AP во средина, лево IF десно класично крило и TM или CF во зависнот со кој играм.
На почеток на сезона го позајмив Нимели од Сити, уште незнам како ми го позајмија :icon_lol: ( ме извади на пола од утакмиците) , Едвардс и О'Конор од Блекбурн, Маркуис од Милвол и Бовери од Астон Вила.
Засега добро ми оди на полусезона сум 14 победи, 5 нерешени и 4 порази, али Сити не ми ја продолжуваат позајмицата на Нимели и ќе биде тешко без него ако не најдам замена.

vJDWO5q.png

TtMV8Go.png

На ова ниво не ни мораш трансфери, собирај само слободни играчи без клубови и шиткај непотребни. :D

На ова ниво не ни мораш трансфери, собирај само слободни играчи без клубови и шиткај непотребни. :D

Кој ќе ги купи овие дрва бе брат не заебавај, слободни играчи теорија нема да земиш со овој wage budget строго само позајмици :)

Кој ќе ги купи овие дрва бе брат не заебавај, слободни играчи теорија нема да земиш со овој wage budget строго само позајмици :)

Па нели имаш 47к за плата? Тоа е доволно мислам. Или пак овие дрвава ти земаат високи плати веќе?

Edit: Ти си рачунал месечно, јас мислев неделно...

Па нели имаш 47к за плата? Тоа е доволно мислам. Или пак овие дрвава ти земаат високи плати веќе?

Edit: Ти си рачунал месечно, јас мислев неделно...

Ехехехе е тое проблемот :D

Само што ја завршив првата сезона на второ место 5 бода зад Fleetwood, али ен ебитно битно се качив ранг погоре
Сег аќе биде густо, кај да се бара играчи за без пари :D

omyjBWv.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom