Помош за избор на приватен факултет

• Креатор на темата Креатор на темата Bokure
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
16 јануари 2008
Мислења
180
Поени од реакции
1
Момци ајде кој имал искуство или пак има со некои од приватниве факултети нека ми каже нешто околу нив пр. цена за партиципација и да нема многу бубање тоа ми е најважно.
инаку се разбира математика тапа сум во средно немав и јазици сум тапа.
Па пишете некое искуство па да видам за кај ќе припаднам.
И дали има редовни и вонредни студии.
Позз

Момци ајде кој имал искуство или пак има со некои од приватниве факултети нека ми каже нешто околу нив пр. цена за партиципација и да нема многу бубање тоа ми е најважно.
инаку се разбира математика тапа сум во средно немав и јазици сум тапа.
Па пишете некое искуство па да видам за кај ќе припаднам.
И дали има редовни и вонредни студии.
Позз

Медицина:nesum:(maybe)

Медицина:nesum:(maybe)
Ne bre :) baska jas sum so sredno muzicko uculiste a medicina ako nema bubanje neznam koj ima :)
Sega matematika sobiranje, delenje, mnozenje, odzemanje toa znam :)
Razbrav deka od drzavnive sumarski bil najlesen i imalo matematika ama lesno bilo mnogu.
Celta mi e da imam diploma ne mi e vazna nasokata i fakultetot i zatoa kazav samo da nema mnogu bubanje....

Ne bre :) baska jas sum so sredno muzicko uculiste a medicina ako nema bubanje neznam koj ima :)
Razbrav deka od drzavnive sumarski bil najlesen i imalo matematika ama lesno bilo mnogu.
Celta mi e da imam diploma ne mi e vazna nasokata i fakultetot i zatoa kazav samo da nema mnogu bubanje....

Земјоделски мислам дека е боза :)

Јухуху..И јас сум тука некаде со математиката.:) Имам 4 на напредно,ама ќе идам на електро.Зошто не дојдеш да ми бидеш колега?:smir:

EDIT: Да не биде офтопик,мислам дека можеш да идеш на ФОН бидејќи бараш приватен факс и да нема бубање.:)

Земјоделски мислам дека е боза :)

:nenene: хехе далеку од боза :) ја сум апсолвент на земјоделски има математика хемија ботаника микробиологија педологија итн итн 54 предмети се + малце онака леви професори (како и на секој државен)

ако ти е само за диплома да имаш пробај со педагошки, а шумарски пошо ми се комшии математика има да не е нешто тешка али затоа нацртна геометрија и проектирање се СМРТ (барем така ми кажале) :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom