Помош околу избор на TV

• Креатор на темата Креатор на темата buli
  • Време на започнување Време на започнување
Дај кажете на што да се придржувам некои поважни работи. Ај ете ЛГ нека биде ама од еден до друг модел има разлика. Сакам да кажам кој се поважни работи контрастот колкав да му биде и такви некој карактериситики. :)

на план сум деновиве да купам телевизор и лап топ но ограничен сум да купам или од сет или од анхоч - гледав површно и кај едните и кај другите и гледам во сет дека имаат поголем избор.

е сега - може ли некој да ми објасни која е разликата од LED до LCD технологијата - не сум многу упатен во ова но мислам дека лед технологијата е понова од другава? или се лажам?

и дајте ми препорака што би земал до кај 24 000 горе доле од прилика? - ја сум за интересиран за нешто од 32 до 40 инчи....

на план сум деновиве да купам телевизор и лап топ но ограничен сум да купам или од сет или од анхоч - гледав површно и кај едните и кај другите и гледам во сет дека имаат поголем избор.

е сега - може ли некој да ми објасни која е разликата од LED до LCD технологијата - не сум многу упатен во ова но мислам дека лед технологијата е понова од другава? или се лажам?

и дајте ми препорака што би земал до кај 24 000 горе доле од прилика? - ја сум за интересиран за нешто од 32 до 40 инчи....

Ако не бараш Smart TV јас го продавам мојот што го користев до сега. Купив нов и овој го продавам. Ако си заинтересиран пиши по ПП.

Ако не бараш Smart TV јас го продавам мојот што го користев до сега. Купив нов и овој го продавам. Ако си заинтересиран пиши по ПП.
A da kazes sto tv e kakvi vlezovi ima izlezi i sl

Предлог за нов телевизор , да биде Full HD и Smart . Цена околу 18000-19 000 ...

Јас искрено не би ти препорачал Grundig за 14.000, може да доплатиш уште 2-3 илјади макс за многу подобар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom