Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Здраво. Ми треба микрофон до 500 денари. Препорачајте ми го најдобриот до оваа цена, дали имате искуство и какво со него?
Има ли тука некој шо се разбира ?. Инаку не ми треба нешто многу посебно. Само да не шушти и да снима малку почисто. Не ми требаат ефекти или други глупости.Нема добар најдобар, сите имаат разични спецификации и намени, мислам дека за 500-ки ќе најдеш нешто солидно.
Не ми треба за пеење. Ми треба за снимање глас преку компјутер.(Зборувам) Правам туторијали, а овој ми е некако слаб па си реков да видам што има како ама не се разбирам па затоа прашав.Ај дефинирај го моментот дали има некој што се разбира? прво не кажа зашто точно ќе го користиш микрофонот, ти кажав дека има разни за разна намена, а и чисто сумљам дека за таа цена ќе има некоја голема разлика, иди и купи го оној што ќе ти изгледа најдобро изработен, нај робусно, квалитетот на звук кај сите за таа цена ќе биде горе доле ист.

Не ми треба за пеење. Ми треба за снимање глас преку компјутер.(Зборувам) Правам туторијали, а овој ми е некако слаб па си реков да видам што има како ама не се разбирам па затоа прашав.![]()

Се снајдов. Најдов микрофон, а софтверски користам Audacity.Вака сеа..
Овој ти е идеален микрофон за тие работи,туторијали и све тоа..Ама е поскап..
Цената у Америка му е 1300 и нешо денарос..За тука незнам,сигурно е малце поскап,а и господ знае дали ќе најдеш..
CAD U1
Прегледај го приврзокот 43811
И од овие шилестиве стапчиња,имаат добар квалитет и ефтини се..
Е сеа тоа крцкањата и шушкањата може да се исчистат со софтвер,ако не знаеш многу за софтвер и тие работи,прати ми мене тоа што ти е снимано,ја ќе ги исчистам..
Овој е 190 денарос,у Сет компјутери..Има повеќе избор,ама за овој најдов видео..
Genius MIC-01A Metallic (desktop microphone)
Прегледај го приврзокот 43815
Еве ти го видеото,оди на 0:34 за да го слушнеш квалитет.
Мислам дека за 190 денарос,е супер..Плус чистење со софтвер,петка..
Ок..Се снајдов. Најдов микрофон, а софтверски користам Audacity.