Plants vs Zombies 2 (Наскоро!)

• Креатор на темата Креатор на темата AstroBoy :)
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 јуни 2013
Мислења
598
Поени од реакции
254
Продолжението на една од најпопуларните игри за компјутер која што ја има и за телефон, Plants vs Zombies 2, веќе е достапно за симнување во Австралија и Нов Зеланд. За жал, сеуште немаме информација кога ќе биде достапно и во останатите земји во светот...

Plants vs Zombies есенцијално е tower defense игра во која ја браните вашата куќа (со помош на цвеќиња) од зомби инвазија. Во новото продолжение, засега знаеме дека ќе добиете 3 нови видови на цвеќиња, како и можност за патување на времето.
Се очекува играта да почне да се продава кон крајот на летото.
Плантс вс зомбис - најзаразна игра што сум ја играл

незнам ни самиот колку пати ја имам свртено а на крај она со цвеќето ко пее спотот е најако :D

незнам ни самиот колку пати ја имам свртено а на крај она со цвеќето ко пее спотот е најако :D

ахах да :icon_lol: го има на јутуб исто така:D , интересно е тоа што и кога ја превртиш пак ма друго што да правиш - tree of windsom, zen garden mini games едвај чекам пвз2

ахах да :icon_lol: го има на јутуб исто така:D , интересно е тоа што и кога ја превртиш пак ма друго што да правиш - tree of windsom, zen garden mini games едвај чекам пвз2

за дрвото што се растеше незнам дали оно имаше крај :) убава игрица е сеа двојкава најверојатно треба да биде уште боља или ќе падне

Awesome news :D
Едвај чекам да ја пробам.
П.с да не го знаете линкот за симнување, штом е достапна за некои земји, би требало да може да се симне без проблеми.

Old times,памтам уште на првиот компјутер ја имав тоа беше 2005 негде.

Изгледа интересно! Внук ми многу ја сака ќе му ја купам за него кога ќе излезе официјално!

Јас ја симнав. Играта е Free-to-play, и многу нормално in-game purchases. Така да глупости во боја. Не можеш цела игра да ја свртиш, бидејки треба да купуваш работи. Тоа ми е единствена замерка. И малце е потешка

официјален линк од PopCap сеуште нема, а тоа некои други што ставаат или е нивен edition или сеуште бета/демо.
Кога ке излезе ке ви дадам линк ;)

Јас ја симнав. Играта е Free-to-play, и многу нормално in-game purchases. Така да глупости во боја. Не можеш цела игра да ја свртиш, бидејки треба да купуваш работи. Тоа ми е единствена замерка. И малце е потешка
Линк за превземање?

Мене ме интересира нешто па сакам да ве прашам.
На гоогле плај сторе играва се наплајќа за 1 долар па ме интересира дали тој еден долар влегува во сметката на телефонот или на некој друг начин.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom