PES 2012 ONLINE ( За сите што ја играат ONLINE )

Со која екипа ја играте MASTER ONLINE LIGATA?

• Вкупно гласачи
    13
  • Гласањето е завршено на .
Член од
9 февруари 2012
Мислења
6
Поени од реакции
3
За PES 2012 има тема, но најчесто се пишува за пиратското играње на ПЕС 2012. Ова е место за сите што ја играат играва ONLINE и со PS3 конзола.
Во темата PES 2012 голем дел од постовите се пишувани за пиратската верзија и за играње против PC, најчесто се критикува играта затоа што голем дел од членовите ја играле против нивните PC. Јас играта ја играм во оргинална верзија за ПС3 конзолата и тоа исклучиво ONLINE, презадоволен сум од играта и за разлика од ПЕС 2011 има многу подобрувања. Имам играно преку 1500 натпревари во Master online и во голем број турнири што ги овозможува играта, моментално има преку 60 000 регистрирано играчи од целиот свет, наскоро се очекува да ја надмине ПЕС 2011 на која беа регистрирани околу 110 000 играчи.
Играчите се класифицирани во 5 лиги ( девизии), и секој вторник има ажурирање за преврлање од една во друга, зависно со колкав успех сви одиграле во тековната недела, имате после секоја игра рејринг поени. Ако има некој што ја игра ONLINE нека пишува и нека остави негов USER за да вормираме МАК ЛИГА. Сега засега има BALKAN PES LIGA има голем број хрвати , но играчи од Македонија се уште немам сретнато.

Член од
9 февруари 2012
Мислења
6
Поени од реакции
3

Look at this rich guy
Еднаш прежалуваш 3590 денари и играш цела година се додека не се појави ПЕС 2013.
Последните 3 верзии PES 2010, PES 2011 и актуелната 2012 сите ги имам оргинални верзии, за разлика од 2010 која ја купив со задоцнување за 20 евра и 2011 за 25 евра, за PES 2012 година нечекав подолго од 2 недели, ја купив во Македонија за 3590 денари во ЈУГОТОН ( ГТЦ).
Единствено од сите игри само овие три ми се во оргинална верзија за ПС3, другото се било пиратерија.
Но играњето на ПЕС без оргинална верзија секогаш ќе биде срање.
--- надополнето: 9 февруари 2012 во 20:11 ---
Ако има некој што ја игра ONLINE нека пишува и нека остави негов USER за да формираме МАК ЛИГА.
Мојот USER NAME е : SelCorp

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.236
Поени од реакции
351
можеш само cd-key да си купиш макс. 1600 ден ...

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Која игра рече да ја играме онлајн?

Член од
9 февруари 2012
Мислења
6
Поени од реакции
3
Друг пат, во насловот еднаш да го напишиш името на играта, не 3 пати.
И што менува тоа колку пати е напишано, ете испаднало три пати да се повтори ПЕС 2012, и јас тоа го приметив , но неможев како да го корегирам, но тоа е најмал проблем.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
И што менува тоа колку пати е напишано, ете испаднало три пати да се повтори ПЕС 2012, и јас тоа го приметив , но неможев како да го корегирам, но тоа е најмал проблем.
Само грдо изгледа.

Kajgana Shop

На врв Bottom