PEGI

• Креатор на темата Креатор на темата Лајто
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Me interesira dali ako pojdam na laser 100% ke mi se iscistat pegive? samo na lice imam i mi se pojavija po 4 godini a sega sum veke 16 god i imam samo na lice (mnogu) :S I me interesira zoshto treba da bidam +18 godini? Ako mozhe nekoj da mi kazhi i dali ima probano so laser ,bidejki so krem ne mi pominuvaat tuku samo ginat 30% od liceto i koga ke prestanam da ja koristam kremata se vrakaat pak :S Ushte ednash ke napomenam dali 100 % garancija ima deka ke mi se iscistat pegite so laseR?
I kade bi mi preporachale da pojdam ako veke nekoj znae?

da da ima ama nigde ne pishuva za laseri takva rabota kako sho go postaviv prashanjevo.. :$:$ ako mozhe da mi kazhesh ti ako znaesh?

А да не си ти истиот оној Hulk на којшто му објаснував цело време за пегите? Така ми изгледа и по стилот на пишување, и по поставеното прашање, и ако си ти и ако не си, прочачкај по форумот, има дадено доста одговори на вакви слични прашања

Другар не се проблемот пегите ,туку се е до психата ,како ке си воспоставиш мислење за нив...

А да не си ти истиот оној Hulk на којшто му објаснував цело време за пегите? Така ми изгледа и по стилот на пишување, и по поставеното прашање, и ако си ти и ако не си, прочачкај по форумот, има дадено доста одговори на вакви слични прашања

Nov sum na forumov ...

Hehehehe, a zoshto ? toj nekoj budala li e? :)

--- надополнето ---

Mozhe li da mi odgovorish? 100 % garantiraat deka ke se ischistat?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom