Официјални риселери за Македонија:Ako moze nekoj da mi dade ili kaze da najdam Rapid Shere akaunt
Официјални, ама налетав на една страна, не знам колку е веродостојна http://www.rapidmkd.info/rapidshare.html, дефинитивно најевтино.
Не фаќаат сите картици, а треба и да имаш ставено околу 100 денари на картицата за да ја верифицира.Пробав да направам акаунт, ама сега PayPal онлајн ја верификува картицата.
И не може да ми помине, бидејки за адреса неможам да ставам Македонија, ставив Словенија. Ама ништо.....
Има некој решение?
На MoneyBookers ја има Македонија, ама изгледа земаат поголем процент од PayPal и плус некоја месечна такса, барем така сфатив.
А од каде купуваш со Moneybookers?Moneybookers e супер. Да зема помеѓу 1-2 евра за верификација и на секој whitdrawal фиксна такса од 1.80 евра
Точно така не може да се направи акаунтЈас како шо знам не бива да се направи пеј пал акаунт од нашава земја... На црна листа сме ставени .... (сооО мааакии суууум се роооодилааа)
Секаде, дури на повеке места има МБ отколку Paypal само на ebay многу ретко кој продава на МБ.А од каде купуваш со Moneybookers?
За секаде ќе си купувам директно со кредитна картичка .Секаде, дури на повеке места има МБ отколку Paypal само на ebay многу ретко кој продава на МБ.