Паталски приказни

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
413
Неќам да ја ставам темава во здравје зашто не е баш за некоја одредена област.
Мубетот е дека кога и да зборам со некој ми го има речено муабетот ''Не знаеш колку бев болен едвај се излечив докторите коа видоа дека се опраив се крстеа не им се веруваше,на моите им викаа дека е чудо ако преживеам'':)
Не знам за вас ама јас го иам слушнато ова милиарда пати.
Мислите ли дека секој си преувеличува и му се чини оној муабет дека неговата болка си е најголема зашто му се случила на него или пак мислите дека докторите се толку мрзливи и нестручни што тргаат раце и пред да биде крај за некого:pop:
Или пак очекуваат дека еве што направивме и сеа треба да не наградите за овој подвиг:vozbud:

--- надополнето ---

imgres

Незнам за ова,но мене ми се десило да кога ќе му кажам некому за некој мој проблем тој ќе почне да ми оправа во стилот ’’о да видиш ти мене што ми се има десено,тоа не е ништо’’.А и јас некогаш кога некој ми кажува за неговите проблеми,му ги кажувам своите или нечиви други.Тоа му е ко еден вид тешење дека не е само он што му се случуваат такви ствари.А и кај секого пали тоа.Како беше она ’’Туѓата несреќа е најдобар лек за сопствената’’.

Мислам дека има нестручни доктори кој појма немаат зошто се во бел мантил. Среќа што меѓу тој жбун има некој и што знае па реагира во последен момент.

Неќам да ја ставам темава во здравје зашто не е баш за некоја одредена област.
Мубетот е дека кога и да зборам со некој ми го има речено муабетот ''Не знаеш колку бев болен едвај се излечив докторите коа видоа дека се опраив се крстеа не им се веруваше,на моите им викаа дека е чудо ако преживеам'':)
Не знам за вас ама јас го иам слушнато ова милиарда пати.
Мислите ли дека секој си преувеличува и му се чини оној муабет дека неговата болка си е најголема зашто му се случила на него или пак мислите дека докторите се толку мрзливи и нестручни што тргаат раце и пред да биде крај за некого:pop:
Или пак очекуваат дека еве што направивме и сеа треба да не наградите за овој подвиг:vozbud:

--- надополнето ---

imgres

Jas poznavam takov slucaj, licnosta nikogas ne zbori za toa, se sluci pred 15 godini, ne znaeja da postavat dijagnoza vo bolnicata, pacientot bese vo koma nekolku dena....i na kraj se razbudi ko nisto da ne bilo..edna od medicinskite sestri se rasplakala koga videla sto se slucilo...

Мислам дека има нестручни доктори кој појма немаат зошто се во бел мантил. Среќа што меѓу тој жбун има некој и што знае па реагира во последен момент.

90% се такви,прошетајте по клиникиве и амбулантиве све Албанци/шпонки од Кондово/Липково/Арачиново стаиле!

Да ти е страв на лекар да отидеш затоа што ке те упропастат уште повеќе. Дојде време да се молиш да паднеш у раце на добар лекар.

Досега не сум наишла на лекар кој не ме сослушал или не ми препорачал соодветни испитувања и анализи.

Засега немам лошо искуство со лекари - не дај боже да имам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom