Партиски претседател

• Креатор на темата Креатор на темата venera001
  • Време на започнување Време на започнување
Мене Трајковски секогаш ми беше ок. Никогаш не сум се „откажала“ од него. Не ме ставај сега во филмчиња, важи?
И не е темата за Трајковски туку за Црвенковски, затоа „држи“ се за него, ок?

venera001 напиша:
Мене Трајковски секогаш ми беше ок. Никогаш не сум се „откажала“ од него. Не ме ставај сега во филмчиња, важи?
И не е темата за Трајковски туку за Црвенковски, затоа „држи“ се за него, ок?

Сега партиски став е партиски нема поединечно да ве испрашувам кој се откажал кој не, ти верувам дека ти не се откажуваш така лесно и не те ставам јас во филмчиња, сама си влагаш во нив. За кого се држам не бригај, знаеш дека сум доста пробирлив :lol:

Fakt e deka site predsedateli dosega vo Makedonija bea "partiski".Toa shto tie se otkazuvaa odvreme-navreme od "bazite" ili partiite beshe samo politicka "farsa".Ako trgnete da se "prepukuvate" koj bil podobar predsedatel ili koj bil "poneopredelen" partiski,togash zemete otvorete druga tema pa da diskutirame.Ili sakate jas da vi otvoram?

Претседателите од секогаш биле и ќе бидат партиски, а во моментот кога ќе престанат да бидат - ќе биднат политичко "копиле"!

Мистичен напиша:
Претседателите од секогаш биле и ќе бидат партиски, а во моментот кога ќе престанат да бидат - ќе биднат политичко "копиле"!

Ама да може да разбере АБЦЕЕЕФГЕХА :lol:

Razbrano e "odamna" Intelco samo shto odvreme-navreme i ti greshish vo "probirlivosta".:)

Samo za "toa" i mislev. 8)

Само незнам што толку сме се запнале за "претседникот" дали бил партиски или не, ионака кај нас ингеренциите кои тој (тие)ги има(ат) се всушност само смешкање пред камерите и потпишување на укази кои се веќе наложени од владеачката гарнитура {двосед, тросед (СДСМ-ДУИ-ЛДП)...}.

И да не е партиски, нема да може да мрда многу многу на своја рака.

Da,samo ne se znae koj se "konsekvencite" dokolku predsedatelot ne saka da potpishe nekoj "zakon",na primer dokolku ne go potpishe zakonot za "teritorijalna podelba"?Dali nekoj kako "Golemiot brat" bi prevzel "kinger" ili "Citroen" protiv toj predsedatel?

Aбе "консвеквенци" секогаш имало и ќе има, и тоа не само за претседатели, општо за сите "непослушници". Само, пред да станеш "претседник" треба да си свесен и за можните "консеквенци", поготово ако сакаш да биднеш Претседател на сите граѓани.

Back
На врв Bottom