- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.766
- Поени од реакции
- 85.779
Исто што и во скоро сите други - начинот на кој стигнуваш до целта.Не разбрав. Што е паранормално во ритуалов ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исто што и во скоро сите други - начинот на кој стигнуваш до целта.Не разбрав. Што е паранормално во ритуалов ?
Јас зема на лист хартија пиша 1.000.000 евра и список со банки, цел ден чита го на глас ливчето и вечерта стави го под перница. И еве до сеа ништо не се случи. Што да правам? Кај грешам?Пролетен еквиноциј
Денес е прв ден на пролет, ден на среќата и ден за нови почетоци, за нова енергија.
Има еден ритуал кој што се прави на овој ден, може да се прави индивидуално а може и во група.
Треба на еден лист хартија да си направиш список на карактерни особини кои би сакал да ги имаш..на пр. храброст, логика, интуиција, самоконтрола, комуникација, пријателство идр.
Одбираш една карактерна особина и треба да ја прочиташ на глас - Јас Топла имам самоконтрола и овој квалитет ќе ми го смени на подобро досегашниот тек на животот.......и вечерта пред спиење, ставете го листот под перница.
![]()
најверојатно лажеш дека си го направил тоаЈас зема на лист хартија пиша 1.000.000 евра и список со банки, цел ден чита го на глас ливчето и вечерта стави го под перница. И еве до сеа ништо не се случи. Што да правам? Кај грешам?![]()
Не тамн раабота...Функционира многу паранормално само чекорите не беа јасни. Пробај ти со букви можеби не требало со бројки. А можеби и треба како ритуал секоја вечер пред спиење.најверојатно лажеш дека си го направил тоа
не гледам друго објаснување
Ритуали од овој тип имаш ОвдеПролетен еквиноциј
Денес е прв ден на пролет, ден на среќата и ден за нови почетоци, за нова енергија.
Има еден ритуал кој што се прави на овој ден, може да се прави индивидуално а може и во група.
Треба на еден лист хартија да си направиш список на карактерни особини кои би сакал да ги имаш..на пр. храброст, логика, интуиција, самоконтрола, комуникација, пријателство идр.
Одбираш една карактерна особина и треба да ја прочиташ на глас - Јас Топла имам самоконтрола и овој квалитет ќе ми го смени на подобро досегашниот тек на животот.......и вечерта пред спиење, ставете го листот под перница.
![]()