- Член од
- 25 октомври 2007
- Мислења
- 116
- Поени од реакции
- 0
Za site luge sto slusaat punk na furumot dali se zadovolni od punk scenata vo Makedonija i dali ima dobri svirki ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa ja ko so cuv go pustile zica od zatvor samo za da nastapuva na svirkata. Ali garant bilo laga kako i poveketo "novosti" so gi slusame u posledno vreme. Inace defekt gi gledav pred 1mesec mi se cini deka bese u Castro i bese mnogu jako.закон се бе!јес да одкако отиде жица во затвор го изгубивме еден од најдобире ои панк бендови, ама пред некој месец свиреа лоши деца со нова постава, се разбира неможе да биде весело кога фронтменот им го нема
синоќа дефект растураа.
Aj ako moze ako znaes da pises kade, a ko neznaes pisi mi u privatna poraka ko ke doznaes.Еј да Дефект синоќа беа закон само немаше многу атмосфера само ние што бевме екипа ја праевме а другите беа хард кор фаци и праеа атмосфера на Boycot i Growing Rats.Иначе за звирки сеа на 11 ке се состават пак за свирка легендарните македонски панкери New Police State.Тоа ке биде закон.Исто така после иаме ние свирка- Дефект со No Control и можеби Но нејм нејшн али не се знае.Тоа ке се дешава на 24ти .Поздрав
Исто така после иаме ние свирка- Дефект со No Control