Панкот во Македонија

Член од
25 октомври 2007
Мислења
116
Поени од реакции
0
Za site luge sto slusaat punk na furumot dali se zadovolni od punk scenata vo Makedonija i dali ima dobri svirki ???

Pa dobri svirki ima i toa cesto vo Castro. Ako ti treba izvestaj dali ima punk svirka u Castro za odreden den samo pisi ovde ili u privatna poraka i ke se obidam da doznaam.

закон се бе! :) јес да одкако отиде жица во затвор го изгубивме еден од најдобире ои панк бендови, ама пред некој месец свиреа лоши деца со нова постава, се разбира неможе да биде весело кога фронтменот им го нема :)

синоќа дефект растураа.

закон се бе! :) јес да одкако отиде жица во затвор го изгубивме еден од најдобире ои панк бендови, ама пред некој месец свиреа лоши деца со нова постава, се разбира неможе да биде весело кога фронтменот им го нема :)

синоќа дефект растураа.
Pa ja ko so cuv go pustile zica od zatvor samo za da nastapuva na svirkata. Ali garant bilo laga kako i poveketo "novosti" so gi slusame u posledno vreme. Inace defekt gi gledav pred 1mesec mi se cini deka bese u Castro i bese mnogu jako.

Еј да Дефект синоќа беа закон само немаше многу атмосфера само ние што бевме екипа ја праевме а другите беа хард кор фаци и праеа атмосфера на Boycot i Growing Rats.Иначе за звирки сеа на 11 ке се состават пак за свирка легендарните македонски панкери New Police State.Тоа ке биде закон.Исто така после иаме ние свирка- Дефект со No Control и можеби Но нејм нејшн али не се знае.Тоа ке се дешава на 24ти .Поздрав

Само Anarhy In Mkd друже аватаров ти е ок само Exploited го шитнаа панкот и баш тој албум на аватар ти е метализиран и скоро изгубија почит.Али сепак Punx Not Dead Албумот ти е легендарен и сите албуми до тој.Али од тој натака идат у минус.Нејкам да ти попувам него да си кажам.Поздрав !

Еј да Дефект синоќа беа закон само немаше многу атмосфера само ние што бевме екипа ја праевме а другите беа хард кор фаци и праеа атмосфера на Boycot i Growing Rats.Иначе за звирки сеа на 11 ке се состават пак за свирка легендарните македонски панкери New Police State.Тоа ке биде закон.Исто така после иаме ние свирка- Дефект со No Control и можеби Но нејм нејшн али не се знае.Тоа ке се дешава на 24ти .Поздрав
Aj ako moze ako znaes da pises kade, a ko neznaes pisi mi u privatna poraka ko ke doznaes.
Pozdrav
4ever young, 4ever drunk, 4ever punk.

Све ова се дешава у Кастро забораив да пишам.За флаери и точни податоци ке пишам тука у темава.Нека биде оваа тема бар за тоа асална не некој да коментира безвеза зашто многу теми отидоа за џабе.Поздрав !

Да бев заинтересиран за тоа у сабота со регето сто посто би знаел али врска неам за тоа

Незнам за тоа прв пат слушам ама можно е да пројдам од таму. Ке биде добро.
Ај сега едно прашање онтопик-Дали ги знета Дојка и дали ви се бендисува нивната музика?

Ја ги знам али ги неам слушнато така да не можам да коментирам за нивната музика.Дај линк од мајспејс или нешо така ако сакаш па сите ке прокоментираме.Поз !

да ,ја сум сеа новиот басист официјално xex

оххх синоќа јаска ми објасни, Пепе ја навредил женската на претходниот басист и тоа јавно на последнава свирка, т.е. слушнав кога нешто велеше ова е за сите кучки и посебно Ива курвата и типот се навредил оти ја врегал девојка му и го напуштил бендот. :)

иначе со среќа у бендот. :)

абе види.Ико (стариот басист) кажано беше дека ке си иде уште од поодамна и ја знаев од поодамна дека ке свирам место него (негде 4-5 дена пред свирката у вторникот).Таа беше нешто како проштална свирка за Ико.А кои се причините зашто си оди не се ни битни, али Ико не си иде поради тоа Пепе што го кажа на свирката како што реков Ико си кажа дека си иде и пред тоа.Иначе фала :).Поздрав и се гледаме на 24ти на свирка (ако не испадне некој Дефект xexe

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom