Охрид фест 2009

• Креатор на темата Креатор на темата Lincoln Burrows
  • Време на започнување Време на започнување
Брука!
Срамота е ова што се случува со Охрид Фест.
Издрогирани баби, исфенирани машки, разголени малолетнички, напалени копиљаци, што е следно?
М од музика немаше годинава на Фестивалов, се сомневам дека веќе може да се нарече така.
Асални песни, никако.

Вчера ја гледав фолк вечерта. Среќа ја гледав во добро друштво и се изнасмеав колку за цел живот.
Добро бе, убо рече едно момиче: Кој зина, пејач стана.
Немаат осет ни како се облекуваат, ленени пантолони бели,свилена кошула и апостолки, фустани ко со пердуви на нив, светат ко новогодишни елки, стајлинг кој го преферира дедо ми.. ванаби спонзоруши..
единствен мерак ми напрај онај Пане Панев или како и да се викаше.. се изнасмеав ама барем нормално беше облечен ако не за друго.
За песните не ги коментирам кој од која полоша...
треба да доделуваат награди за најдобра песна од најлошите..
И уште не ми е јасно зошто Драганче не ојде да им попејт таму малку... кога веќе фатиле да прават комедија,нека ја направат до крај.. и Коста Бургов можи.
Ако одам вечерва да се надевам дека ќе е подобро од вчера, зошто она вчера беше "Зошто си ме мајко родила"

битно имаше добри деколтеа , сакаме нешто а не знаеме што сакаме е тоа ти е Охрид Фест:tapp:

Вчера на фолк вечерта имаше "мал" проблем и фестивалот не се одржа до крај, беше прекинат и наградите не беа доделени.

офф мори мајкооо... идам да се убијам со пиштол:jaj:

Вчера фатив дел од Охрид фест, ама лошо е бе... како и секоја година.
За сценографијата се потрудиле малку, ама не ја довршиле како што треба пошто не понудија никакво визуелно доживување, а песните како да ги правеле под туш ебате.
Врвот дефинитивно го имаа постигнато Фифи (особено со екстра гардеробата) и Роџер Брадрс со „Типка невидливка“ или како и да се викаше, а слушам победиле? WTF?!
На МММ пред некој месец на некој текст за ОФ имаше коментар во кој се кажуваше дека браќата Роџерови се намерно ставени кај дебитантите за да им го наместат првото место, бидејќи во поп-вечерта немаат шанси ништо да освојат.
И засега првиот дел испадна точен...
Ацуле многу се обидуваше да биде поетичен и интересен, Лила стандардно досадна...
Вечер е фолк делот што не ме интересира многу, утре и задутре ако сум дома и пред ТВ ќе видам што ќе видиме ново од Копро Шоу.

И јас го прочитав овој коментар на МММ и мислам дека кој и да го напишал потполно е во право.

Типкава е лудницаа брааааат ...а ! .... ааааааааааааааахахахахахахаха :pos2: :pos2: :pos2:
:kill: :wtf: :shout:

.....
:poss: :icon_lol:

Зошто го прекратија преносот кога требаше да го има гласањето од жирито? :icon_roll

Зошто го прекратија преносот кога требаше да го има гласањето од жирито? :icon_roll

И претходните 2 вечери го скратија гласањето. Затоа што до 12 часот е преносот на ТВ. Инаку да знаете кои зафрканции паѓаа кога гласаше жирито!! Александар е стварно закон човек. :pos2::pos2::pos2:

Вечерва Ристо и Влатко победија заслужено, песната им е супер.:pipi:

Кој победи на Охрид фест???
Зошто Сител се дупки и го прекинаа преносот среде гласање?!

:cuc::cuc:

Единствено нешто што вредеше од целата пародија наречена Копро фест.
Песнава е убава, иако е „позајмена“, ама не може да не се примети квалитетниот вокал на Наде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom