Ова се најпосакуваните жени за 2013

• Креатор на темата Креатор на темата Prilep4an4e
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
30 ноември 2012
Мислења
96
Поени од реакции
90
Локација
Прилеп
Според објавените резултати од онлајн гласањето на меѓународна анкета, актерката Џенифер Лоренс е најпосакуваната жена на светот, објави машкиот сајт AskMen.

ova-se-najposakuvanite-zheni-za-2013-113528.jpg

„Џенифер Лоренс, ѕвездата на филмот „The Hunger Games", се најде на врвот од листата на најпосакуваните жени за 2013, од 47-то место на кое се наоѓаше минатата година“, изјави главниот уредник на порталот, Џејмс Бејсил.

„Во целина, постои чувство дека таа е малку пооригинална од другите актерки", вели тој и додава дека јавноста сé уште малку знае за оваа 22-годишна актерка.

„Таа е нова, бидејќи не сме ја виделе по страниците за озобрување во последните години".

Минатата година најпосакуваната жена во истиот избор беше Софија Вергара, којашто годинава падна на 12-то место.

ova-se-najposakuvanite-zheni-za-2013-113529.jpg

Порталот AskMan.com пишува дека годишната листа на 99-те најпосакувани жени на светот чијшто пласман е утврден со онлајн гласање, наскоро целосно ќе биде објавен во National Journal of Scientifically-Determined Celebrity Hotness.
Во годинешното гласање за 99-те славни жени преку кликање за личноста, имало генерирано повеќе од 2,4 милиони гласови, се наведува во соопштението за медиумите.
ova-se-najposakuvanite-zheni-za-2013-113530.jpg

На второто и третото место се актерките Мила Кунис, односно Кејт Аптон, а потоа следат Ријана и Ема Стоун. Во првите 10 најпривлечни жени влегуваат и Миранда Кер, Кристен Стујарт, Џесика Гомес, Џесика Паре и Мишел Џенеки.
На листата се најде и првата дама на САД, Мишел Обама, која е на 33-то место, едно подолу од пејачката Бијонсе.
Изненадување претставува пласманот на 85-то место на Надежда Толокникова, една од припадничките на женската панк група Pussy Riot коишто поради провокативната „панк молитва" против рускиот претседател Владимир Путин изведена во црква во Москва, заедно со двете колешки беше осудена за навредување на верските чувства.
Изненадување, исто така, но истовремено и разочарување, како што пишуваат медиумите, е пласманот на Ким Кардашијан којашто од 8-то место, годинава се пласираше на претпоследното 98-то место.

Што мислите ... дали Мишел Обама заслужува да биде пред Ким Кардашиан ? Дали се согласувате со ова рангирање или пак би ја надополниле или измениле листата ...

Аман бе уште не завршила 2012 одма право и за 2013 се бира која што како... И скоро секоја година се се истите, само се вртат.

ПС: Ич не ми е гајле дали Мишел Обама била пред Ким или не... Воопшто не се интересни ваквите теми.

Изгласаната типка јас ја знам од Х-Мен (ја глумеше Мистик) и у во него беше дете. Очито се има развиено и делува многу поженствено од кога го гледав филмот, ама НАЈПОСАКУВАНА жена во светот, шо знам, во најмала рака исфорсирано и overrated ми делува.

Од листата што ја прочитав, барем од првите 10 наведени, јас титулата би и' ја дал на Миранда Кер. Страшна е, каква фигура има и насмевка - да паднеш на газ. А и рекламите и фотосесиите што и' ги гледам периодов околу празниците и' се која од која поперверзна .. Orlando Bloom is one lucky bastard !

Ех, камо мене деновиве да ми дојде вака насмеана да ми украси по дома .. :cool:
628-Miranda-Kerr-Christmas.jpg

68809_125462507613309_270123645_n.jpg

61411_123242577835302_360404475_n.jpg

481662_110110652485063_875558849_n.jpg

l-1daIU2yqc5zUJjOS.jpg

Срамота Бијонсе на 32ро, огин е жената -.- Дваес места под Кристен Стјуарт, алооооо!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom