Оток на око... Совет?

• Креатор на темата Креатор на темата branegj
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 јануари 2009
Мислења
97
Поени од реакции
21
пред 3 дена левото око ми отече дали имал некој такво искуствоидалике ми се врати во нормала мислам дека е очен притисок и дали знае некој некој доктор за оваа проблематика или клиника

да не ти е од алергија нешто?

Да не ти е она јачменец што го викаат?Ќе ти помине за некој ден.

pa skoro vo isto vreme mi ileze alergija na nozete ama ova na okovo ne licina alergija celiov goren kapak mi e otecen

--- надополнето ---

mozebi ama koga bev pomal imav cesto jacmenik mislam deka ne e isto ako sum zaboravil ne znam....

Ако сакаш да го вратиш очниот притисок во нормала (доколку навистина тоа ти е проблемот) тогаш едно од повеќето потенцијални природни решенија е Cannabis sativa/indica (Марихуана). Дали ќе ја користиш тематски (надворешна топична употреба) или преку инхалирање (пушење/евапорација) твој избор. Секако информирај се добро прво за дозите и за тоа кој е најсоодветниот начин на употреба, па доколку се решиш на тој чекор почни да си го бараш по балканот лекот или пробај самиот да си го направиш. На интернет имаш све...

pa skoro vo isto vreme mi ileze alergija na nozete ama ova na okovo ne licina alergija celiov goren kapak mi e otecen

--- надополнето ---

mozebi ama koga bev pomal imav cesto jacmenik mislam deka ne e isto ako sum zaboravil ne znam....
Најубо ти е да ојш кај матичниот да провериш, ама најверојатно ти е алергија, во последниов период ми се деси мене, на дечко ми и на двајца другари. Јас клавав капки за очи 4 дена со ред, дексаметазон + флорамфеникол, шес пати дневно, на 2 сати. И шминка да не редиш :D ох ох шегичка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom