- Член од
- 24 мај 2014
- Мислења
- 5.311
- Поени од реакции
- 5.935
Прифати го општествово. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Избрза со седмиот пост. Во 2017 требаше да ти биде.Ако немаш нешто попаметно да кажеш не се вклучувај во дискусија![]()
Зашто така сметаш?Избрза со седмиот пост. Во 2017 требаше да ти биде.
Ми фалат паркови зеленила,здрава средина
повеќе сали за спорт реновирање на училишта,
а во нашата држава се даваат пари за крстови што ништо не значат,
исто така би сакал да има подобро образование со подобри реформи а не како екстерното највеќе што ми се допаѓа во поглед на образование тоа што учебниците се бесплатни
Кај и да е нашиов народ ќе се освести и се надевам дека ќе се случи нешто како протестите во Романија 1989 и крвавиот пад на Никола Чаушеску=Никола Груевски.Ние сме под диктатура,државата ни е толку економски развиена за да ги одплаќаат пензиите се земаат кредити, секоја организација која ќе се бори против промена ќе биде гледана како негативна поради владините медиуми, во нашава држава немаме ни право на збор некое гомно вози мерџо од 600 илјади евра а додека народот нема пари за леб ама ако тоа и ни треба зашто сме глупи како сајла, оди сега ќе ти избега сендвичот со растителен кашкавал и цемент.
За некого мед и млеко за мене арам и катран!!!!
Сите сакаме подообро образование. За жал, се уште е work in progress. Сигурно не си единствен кој вака се осеќа, па ако сметаш дека ти и врсниците сте обесправени или дека фалат радикални промени во образованието, посебно средните школи, создадете си ученички пленум. Студентски веќе имаме.
Пишуваш против владата на Р.М одма сдсм си
И да би имало некоја организација за тинејџери сигурно не си за таму со овај мозок.Баби со жаби споредуваш.Нема што да се мешаш во политика пошто се гледа колку размислуваш и како размислуваш.Кога ќе си наполниш 18 терај си..Кај и да е нашиов народ ќе се освести и се надевам дека ќе се случи нешто како протестите во Романија 1989 и крвавиот пад на Никола Чаушеску=Никола Груевски.Ние сме под диктатура,државата ни е толку економски развиена за да ги одплаќаат пензиите се земаат кредити, секоја организација која ќе се бори против промена ќе биде гледана како негативна поради владините медиуми, во нашава држава немаме ни право на збор некое гомно вози мерџо од 600 илјади евра а додека народот нема пари за леб ама ако тоа и ни треба зашто сме глупи како сајла, оди сега ќе ти избега сендвичот со растителен кашкавал и цемент.
За некого мед и млеко за мене арам и катран!!!!