ONLINE процедура за добивање на Интернет

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
ONLINE процедура за добивање на Интернет + Телефон

Вака си мислев и сфатив дека времето е пари ,а парите ги земаат сите оние што први ќе им текне нешто во овој случај Т-Хоме,многу лесно можете да пополните онлајн барање и наместо да се шеткарате по салони со неуки теткици кои од седење фатиле хемороиди и да си го губите вашето скапоцено време, можете локално од некое кафе да си порачате АДСЛ пакет со сите салтанати и Телекомци ќе ви се јават и на врата,ќе ви ја донесат услугата он деманд.Значи без никакви филозофии од типот дојди ми у салон ,потпиши договор,лични карти ,не работи компјутерот,струјата ми е лоша,не знам ова ,она ......................

Значи АПЕЛ до сите Интернет Провајдери,не очекувајте од луѓето да станат ваши корисници туку направете и вие едно онлајн барање ако сакате да имате муштерии и тоа саглам .

Оннет,Телекабел,Каблетел и остала мурија..............:aplauz:

Јас лани поднесов барање за телефонска линија преку интернет. Ти се јавуваат, ама пак мораш да одиш до салон да потпишеш, дупла работа. Незнам дали уште е така.

Јас лани поднесов барање за телефонска линија преку интернет. Ти се јавуваат, ама пак мораш да одиш до салон да потпишеш, дупла работа. Незнам дали уште е така.

Треба да ти дојдат дома и таму да се завери документ со лична карта и бла бла работи ,би требало да е така.

Сега е официјално.... Љупчо Мељата работи за душманот и затоа плука по Он нет :vozbud:

Јас мојот договор со ОнНет онлајн го склучив, ама како што кажа Мистичен, пак мораш да одиш до салонот, да потпишеш, дрн дрн. Сега не знам како е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom