Online игри за заработка на пари

• Креатор на темата Креатор на темата Skuters
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
22 јуни 2010
Мислења
57
Поени од реакции
6
Не сум искусен со online игрите што ги има.Имам слушнато дека на Амазон имало некои како игри што се играат, се решавале некои задачи и со тоа се собирало нешто како поени или пари и тие пари можеле да се искористат за да се купи нешто од е-продавниците.
Има некој некакво искуство со ова и што како оди..нешто линк ако можете да ми дадете или да ми препорачате некоја ваква страна.
Однапред Ви благодарам! :)

Дане мислиш на amazon mechanical turk (mturk)? На овај сајт работиш некои мали работи за кои добиваш пари кои можеш да ги искористиш на амазон.:) Јас имам заработено $40 долари од овде и работите што ги порачав од амазон стигнаа.

Дане мислиш на amazon mechanical turk (mturk)? На овај сајт работиш некои мали работи за кои добиваш пари кои можеш да ги искористиш на амазон.:) Јас имам заработено $40 долари од овде и работите што ги порачав од амазон стигнаа.
Па да, такво нешто..а како функционира? треба нешто регистрирање и се останато.. ? Помош ако може :)

Најпрво треба да се регистриташ, а после ке почниш да работиш. Еве како функционира!

Некој на кого му е потребно нешто прави оглас за вработување
>>>
Доколку имаш квалификации за задачата ја работиш
>>>
Чекаш да ти биде потврдена изработката на задачата и добиваш пари
>>>
Парите ги префрлаш на амазон и си купуваш нешто:).

Има задачи кои даваат по $0.01, а има некои од по $20.00. Доколку почнуваш ти предлагам да работиш задачи за пополнување на анкети бидејќи е прелесно и не се малце платени.:)

Кога сме кај заработувањето на интернет тука се и freelancer сајтовите и сајтовите како fiverr. Доколку сакаш да работиш на сајтови како фивер имам линк во потпис (на првите 100 регистрирани им давват бесплатно рекламирање на првите 3 гигови):)

Најпрво треба да се регистриташ, а после ке почниш да работиш. Еве како функционира!

Некој на кого му е потребно нешто прави оглас за вработување
>>>
Доколку имаш квалификации за задачата ја работиш
>>>
Чекаш да ти биде потврдена изработката на задачата и добиваш пари
>>>
Парите ги префрлаш на амазон и си купуваш нешто:).

Има задачи кои даваат по $0.01, а има некои од по $20.00. Доколку почнуваш ти предлагам да работиш задачи за пополнување на анкети бидејќи е прелесно и не се малце платени.:)

Кога сме кај заработувањето на интернет тука се и freelancer сајтовите и сајтовите како fiverr. Доколку сакаш да работиш на сајтови како фивер имам линк во потпис (на првите 100 регистрирани им давват бесплатно рекламирање на првите 3 гигови):)
Како да изберам анкета ?

Во полето за пребарување ке пишеш surveys :).

Za mesec dena kolku pari se pravat ???

Зависит колку работиш, има безброј работи кои можеш да ги извршиш но не се сите исто платени.
отприлика ете дневно ти колку прајш и колку време работиш

отприлика ете дневно ти колку прајш и колку време работиш
Вејќе подолго време не работам. Ке земам еден пр
Изработени задачи: 23
Потврдени и исплатени: 19
Одбиени (лошо сум ги изработил): 4
Заработка: $4.21
Но не се занимавам со ова сериозно, можеш да заработиш и повеќе.

Вејќе подолго време не работам. Ке земам еден пр
Изработени задачи: 23
Потврдени и исплатени: 19
Одбиени (лошо сум ги изработил): 4
Заработка: $4.21
Но не се занимавам со ова сериозно, можеш да заработиш и повеќе.

:) а постои некое видео кое ке ме насочи шо како треба конкретно да прам т.е чекор по чекор
зш англискиот ми е слаб и ова мора ли да купиш од Амазон или мојш да ги подигниш како пари

:) а постои некое видео кое ке ме насочи шо како треба конкретно да прам т.е чекор по чекор
зш англискиот ми е слаб и ова мора ли да купиш од Амазон или мојш да ги подигниш како пари
Мора да купиш од амазон, а за да ги префрлиш треба да си од земјите(немам проверено ама мислам дека е вака,ке проверам) подржани од амазон.

Мора да купиш од амазон, а за да ги префрлиш треба да си од земјите(немам проверено ама мислам дека е вака,ке проверам) подржани од амазон.
Битно мојш да ги искористиш париве ако не во кеш тогаш во производи :)
--- надополнето: 20 мај 2012 во 21:25 ---
Еве еден туторијал

А коа ќе си го порачаш од амазон ќе треба ли картица од банка да имаш или нема врска и колку плаќаш во пошта за него ?

Можеш да работиш од Македонија и ке ти стигнат производите во Македонија ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom