Од кој оператор користите интернет?

Од кој оператор користите интернет?

• Вкупно гласачи
    80

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.523
Мислам дека порано имаше една ваква тема ама не успеав да ја најдам па еве ке отворам нова.
Во последно време гледам кабелтел привлекува голем број на корисници. Т-хоме исто така има голем број на корисници но постепено бројката им паѓа. За другиве оператори како што се кабелтел one и слично незнам па ајде да видиме што ке каже анкетава.

п.с го замолувам модераторот на форумов да додаде уште една опција во анкетата - друг-ке наведам во пост кој-
заборавив да ставам ваква опција :$ и после слободно може да го избрише допишаново

Користам интернет на One и сега за сега сум задоволен, ама малку е спор, или мене така ми се чини. :))))))))

T-Home, презадоволен само уште да го напраат неограничен

T-Home оптички имам, али многу често се случува да падне или да има некој дефект па да нема нет цела населба пола ден...
Сепак сеуште е ново па имаат проблеми :D
Уште да го направат неограничен и топ ќе е!

Од локален кабелски опретор.Брзината е задоволителна(y) но малце ми се 30гига:(

Т-Лопов

CableTel.

каков т-лопов бе...2400, 10 мега, и кај пишува неограничено, ако поминеш 250ГБ ти намалуваат.

Cabletel ! Брзина 8 Mbps и 500 gb трансфер ! да не го подречам ама последниве 2 недели ми се нема случено да ми падне ! :D

T-Home, најдобар избор. Ама кога го надмашиш, брзината е стварно ненормално бавна. Ама форумот го листа многу брзо. ;)

Multimedia-Net во Куманово само ги има. Добри се за сега 12Mbps неограничен интернет.

глеам има бајаги корисници на т-ограбивме... дечки информирани сте за пакетите на кабелтел брзини трансвери ограничувања и така натака ?

П.С кабелтел едно време не ни знаеа луѓево дека постои. у последно време ептен зајакна како фирма поготово со интернетов партал направи!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom