Новиот бокс на Griffin Team - MT Box Pro Version

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Локација
Usa
Веб-сајт
meettomy.site
за сите што ги интересира мобилната технологија повелете:

bigmtboxnew.jpg

Supported phones:

- 6630, 5300, 6280/6288, 6680, 6131 ,N70 (only V42 works OK), 6233, 6234, 6085, 6300, 7370, 6125, 5200, 7373, 6151, 5500, 6270, E50, 3250
mtbox2.jpg

1 x MT Box PRO version
• 1 x MT box PRO test point adapter
• 1 x Test point SMALL cable
• 1 x Test point BIG cable
• 1 x DKU-2 test point cable
• 1 x Mini USB test point cable
• User name and password for special BB5 server with minimum amount 250 logs included
• After Finish Use 250 Logs, To unlock Each Phone is 20 EURO Per Unlock
• Individual access to www.alfamobilteam.com (MT-Box Area)
• Warranty cards
• For other questions please contact our technical support (+40728733346)
• Instructions
mtbox1.jpg

а цената сигурно ке ве интересира нели???
untitledjl3.jpg

инфо!
With this hardware/HASP key you will NOT get any software, -flashes, -languages on CD. Our company produce and ressels only hardwares/HASPs that works with software that can be found FREE on Internet without any problems. Information regarding direct link with login and password to software on http://www.alfamobilteam.com server (from where you can download needed files to work with above HASP/hardware), each client will recive after buying this equipment. By this you take all applicable laws and regulations to you by using this third parties softwares downloaded from Internet.

reseller.gif
ALFAMOBIL company has got direct autorization from MTBox Team
Our MT Boxes are 100% Original and already Activated so it is guaranteed to work on newer MT Softwares. Non-Original Boxes will be damaged if you use the latest Griffin Softwares, but are boxes WILL NOT BE DAMAGED. And since our boxes are already ACTIVATED, you can already use the MT Calculator Software shown above.​

5000 евра е цената? Па кога ќе ги извадиш тие пари со чудово?:nesum:

Jane напиша:
5000 евра е цената? Па кога ќе ги извадиш тие пари со чудово?:nesum:
позајми ми 5000 евра за помалце од 3 недели ке ти вратам 15.000 евра.

ти знаеш ли што значи да го поседуваш боксов??? Ке правиш повеке промет од Дејан Каљевич. Една Нокиа што може да ја издекодира боксов кошта околи 80/130 евра декодирањето. 10 нокии 1000 евра. А имаш лог од 250. во превод 25.000 евра вадиш со боксов... и тоа со просечната цена. А ако наплакаш по 150 евра од телефон??? затоа што секој би платил + 20/30 евра кога ке му го издекодираш за 2 саати одколку да чека со недели нели???

Дека ќе ги вратиш парите, ќе ги вратиш, нормално - ако си во тој бизнис. Не ми е јасно тоа со 250 free credits што значи.

Мистичен напиша:
Дека ќе ги вратиш парите, ќе ги вратиш, нормално - ако си во тој бизнис. Не ми е јасно тоа со 250 free credits што значи.
Епа ваљда 250 кредити за да отклучиш 250 телефони. 250 телефони кои се заклучени на одредена мрежа. Веројатно.

Иначе од кај ќе најдеш толку теефони за да ги издекодираш? Толку многу луѓе има што што бараа декодирање?
А ако го имаш овој боксов ќе знаеш да декодираш како Дејан Краљевич или пак ќе ти треба ептен големо познавање како него?

Jane напиша:
Епа ваљда 250 кредити за да отклучиш 250 телефони. 250 телефони кои се заклучени на одредена мрежа. Веројатно.

Иначе од кај ќе најдеш толку теефони за да ги издекодираш? Толку многу луѓе има што што бараа декодирање?
А ако го имаш овој боксов ќе знаеш да декодираш како Дејан Краљевич или пак ќе ти треба ептен големо познавање како него?

не биди прост, ако имаш боксот, он сам си декодира нема ти шо да знаеш или незнаеш. бар ја така мислам. или тропам глупости?

Necrophilia напиша:
позајми ми 5000 евра за помалце од 3 недели ке ти вратам 15.000 евра.

да си ми жив и здрав,али ни брокер непраи 15 000 евра за 3 неделе.Мислам:tapp:

smole напиша:
да си ми жив и здрав,али ни брокер непраи 15 000 евра за 3 неделе.Мислам:tapp:
да ама сервисер за мобилни, каде нема конкуренција. Прави!
знаеш ли што значи цел балкан да ти носи телефони за декодирање?
мислам само јас имам тука на работа што чекаат едно 6 коамда 6280ки - тоа се некои 700 евра. + колеги колку имаат и сето тоа.
Значи правиме муабет за бокс што ги декодира наводно нокиите што неможеше никој да ги декодира освен еден србин кој наплакаше по 100 и кусур евра. И до ден денес он ке наплака 90 евра за Н70 декодирање, ама ке треба да чекаш 2 недели дур ти го издекодира. Дали попрво ке платиш 120 евра за на лице место да ти го декодираат или 90 евра да чекаш 2 недели?
Мистичен напиша:
и да не си во тој бизнис, ако знаат дека си способен за декодирање на тие модели ке те бараат ко сув леб!
со самото купување на боксот имаш 250 телефони да декодираш.
тоа се вика декодирање преку сервер.
Значи кога ке ги потрошам тие 250, од овластен продавач си купувам нови кредити. Е сега и јас не сум внесен во тоа. Јас работам со ГОТ - ГСМ Онлајн Тул, и за моторола зима 3 кредити, за алкател зима 2 кредити, за нокиа зима 5 кредити. ама па 1 кредит ми е 1 евро. Ако земам 100 кредити ми се 80 евра. ако земам 500 кредити ми се 400 евра итн...
На др форуми како што прочитав овој бокс за било кој телефон зима само по 1 кредит.
Jane напиша:

според мене Дејан Каљевич - не е бог на мобилната технологија.

Јас имам сервер за декодирање на ББ5 ама не сите модели, разлика кај боксов е што декодира се живо од ББ5.
А тоа со логовите т.е. кредитите сега ке ти го објаснам.
Значи пред се мораш да имаш интернет. Го читаш телефонот и еден фајл од 8мб - барем кај Н70 и 6680 го пракаш преку сервер. После извесни саат ипол или два максимум ти го вракаат тој лог/firmware на телефонот со се имеито издекодиран. И ти само треба да кликнеш едно дугме кај што пишува Do Job и завршена е работата.

п.с. Грифин Тимот е мегу првите и најдобрите тимови за декодирање и правење боксови за декодирање на мобилни телефони, автомобили и авто-радиа.
Мислите ли дека нивниот бокс е наменет само за вракање на парите? јас мислам дека е за дуплирање на парите. Али секоја работа има ризик - каде има ризик има и пари.
Утре може да ти цркне босков - отидоа 5000 евра.:toe:

Абе па ако е вака како што викаш дајте со уште еден колега по 2500 евра и дуплирајте ги за 1 месец. Или ако не со мене по пола само ќе мора да ме причекаш да присоберам уште некој денар.:)

Во оваа работа неможе да успее ништо што е ортачки. не е за пред форум да кажувам ама ке објаснам најлесно и наједноставно што можам.
големи пари се вртат - мала заработувачка, многу напор и главоболки.
последниве 4 месеци 4 мобилари што ги знам ортачки што почнаа да работат дури брака што беа се разделија поради претходно наведените причини.
Сигурно повекето од тие што се разбираат во мобилни и имаат искуство со мобилариве имаат слушнато дека Конект доста добри цени имаат и дека имаат топ телефони. Они се мегу првите 5 мобилари што донесоа Н95 во Македонија. Мики и Саше се викаат газдите. Денеска се растурија. Затоа што саше р`мбаше како вол а ја делеа заработката пола-пола.
Едино Арсениј (аск4мобил нет) не знам како успеа 2 години ортачки да работи со тој другар му мики.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom