November Hardcore festival @ Havana - 14.11.2009

• Креатор на темата Креатор на темата theTinule
  • Време на започнување Време на започнување
T

theTinule

Гостин
index.cfm

Ме интересира дали има такви луѓе на кајганава што ќе присуствуваат и дали обожавате ваква музика?:smir:

Едит: http://viewmorepics.myspace.com/ind...dID=79426705&albumID=1519235&imageID=51540866
линк од сликата пошто гледам не ја прикажува...

До мене е или секој можен линк го пикате во “внеси слика“ :)

l_eedac728d89d49a38c599bc8d8eab8d2.png

Неможам толку хардкор иако сум бил на SMUT. А гледам исто во Хавана ќе биде,гужви ќе бидат ептен,ќе нема да може човек пиво на раат да испие.

Карта во еден правец е 200 , не искачаш жив од овде.
Ама обавезно се иде , хардкор Смат фан сум а Скриминг фор чејнџ , Непокор , Хитмен , Лест Хоуп се исто така многу почитувани од моја страна.
Новиот Почеток исто така многу си ги сакам ама малце ми е нејасно зашто во Хардкор делот :) .

После толку години Hitman пак во Скопје. Не сум многу по hardcore-от, но сум ги гледал 2-пати во Копакабана и на нив било лудница. Ако се има некоја пара + таму сум. :cug:

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:На 14ти ми е последен колоквиум....ќе убивам луѓе по шутките! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

HITMAN ке ебат матер,башка и другиве бендови:vozbud:хаос ке биде...едвај чекам!

АААаааааа ова не се пропушта.. само не ми е јасно за новиот почеток х) нвм.. ке биде кољење х):vozbud::vozbud::vozbud:

Цена на БИЛЕТ..
Ко у авион да ќе се возите -.-

Преку к*р со овие настани. Секој месец ми прават нешто ко reunion. Секад истите се. Малце досадни станаа. -.-

Цена на БИЛЕТ..
Ко у авион да ќе се возите -.-
Ех шо си кенкав , па 6 бенда има , да не треба цена на вожња 40 денари да пишат колку да им се плати такси до настап ? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom