Новата хероина нa Fаcebook

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592
Na osumnaesetgodishnata Sharlota Tejlor parite i iPhone-ot i padnale vo sholja vo toaletot na eden muzichki festival. Se navednala da gi zeme i glavata i se zaglavila vo sholjata. Sega e najpopularna osoba na Facebook.:nesum:

http://www.theregister.co.uk/2009/09/04/toilet_ordeal/

by Lester Haines
Posted in Bootnotes, 4th September 2009 10:22 GMT

An 18-year-old Sunderland lass who got her head stuck down a music festival toilet while attempting to retrieve her cash and iPhone from the malodorous pit has become a Facebook celeb, the Sun reports.

Charlotte Taylor, dubbed "Poo Girl" following the "grim ordeal" at last weekend's Leeds Festival, dropped her handbag into the merdurinous dunny. She explained: "My bag had my phone, train ticket and all my money in it, so if I left it I wouldn't have been able to get home and I would have been stranded.

"I was struggling and trying to get out and it just made it worse. I knew I couldn't get out myself and was so embarrassed."

She added: "I kept saying to myself, 'Oh my God I can't believe this is happening. It can't be real.'"

SNN0415GIR-280_881404a.jpg

Ете кој претерал гледање нинџа желки како малечок.

Деца, запомнете, канализацијата нема да ве направи Рафаело. Само стаорците е способна да ги направи мутанти као сплинтер. :jaj:

Таква фаца природно е за во ВЦ шоља

Деца, запомнете, канализацијата нема да ве направи Рафаело. Само стаорците е способна да ги направи мутанти као сплинтер. :jaj:
Може сакала да биде како Роксет и Бибок :pos:

Што ме мешаш сеа мене па ? :toe:

Не би ја шмекал. Секад ќе ме потсеќа на ве це шоља!

Не би ја шмекал. Секад ќе ме потсеќа на ве це шоља!
Moре оваа не треба да се чепка а не да се шмека.

Оваа ја докажува теоријата на Дарвин, дека човекот постанал од мајмун, нели доказите не се чепкаат:pos:

па главана ко тенџере, кај ќе не и заглави :uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom