Nova Web Strana

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Локација
Zurich, Switzerland
Веб-сајт
www.kajgana.com
Dobra vecer decki,
Sakav da prasam onaka kolku kosta odprilika profesionalna web stranica za gradeznicka firma, se raboti za firma vo Svajcarija. A ja sum del od taa firma, taka da...

Plus, dali nekoj moze da mi kaze kade i dali moze da se otstampaat golemi plakati so onaj satorskion materijal t.e otporen na voda i sonce vo golemina od 2 metra so 1 metar i kolku toa odprilika cini. :)

Odnapred blagodaren
Jas

Уф ме зачуди тоа што сте Администратор но веројатно не сте навлезени во веб дизајнирање :D
Професионална веб страна изработуваат не само фирми туку и луѓе кои што можат да се најдат и тука на форумов. Секако за заработка.
Инаку што се однесува до фирмите не би сакал да рекламирам некого па нема да издвојам никој но сигурно доколку некој ја види темава ќе пише доколу изработува.

Dobra vecer decki,
Sakav da prasam onaka kolku kosta odprilika profesionalna web stranica za gradeznicka firma, se raboti za firma vo Svajcarija. A ja sum del od taa firma, taka da...

Plus, dali nekoj moze da mi kaze kade i dali moze da se otstampaat golemi plakati so onaj satorskion materijal t.e otporen na voda i sonce vo golemina od 2 metra so 1 metar i kolku toa odprilika cini. :)

Odnapred blagodaren
Jas

Да не рекламирам фирми, значи ова не е „фиксна“ цена за Web дизајн... секој си има своја цена, но еве ти како се цените на една од македонските фирми за дизајн.

Dobra vecer decki,

Odnapred blagodaren
Jas

Кирилица ; Администратор си ебаго :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom