Нова година во Маврово

• Креатор на темата Креатор на темата Menethil
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 август 2011
Мислења
10.562
Поени од реакции
18.967
Ми треба некои информации окулу прослава на нова година во Маврово:)..Кој се цените за во дискотеката ратрак..и окулу сместувањето..колку се движат цените на викендичките окулу нова година..оние поблиску до ски лифотвите што се..:)

Фала:) Некој окулу дискотеката некоја информација знае.?

Види по огласи најубаво. Утре е вторник мислам дека излага огласник М купи си од трафика :D

Маврово се префорсирани со цените не вреди. За исти пари ќе одиш Банско, Копаоник. Доколку е за дружба и скијање Шар Планина бр.1

Маврово се префорсирани со цените не вреди. За исти пари ќе одиш Банско, Копаоник. Доколку е за дружба и скијање Шар Планина бр.1
приметив дека се префорсирани..али мене ми беше за идење у дискотеката..па викендичка некоја колку да се преспие после тоа.Али 150 евра од вечер :)

приметив дека се префорсирани..али мене ми беше за идење у дискотеката..па викендичка некоја колку да се преспие после тоа.Али 150 евра од вечер :)
друже, најефтината и најзабутаната ја најдовме ние за 10 евра од вечер ! ми се пукна филм претеруваат ептен.. али тоа е што е

друже, најефтината и најзабутаната ја најдовме ние за 10 евра од вечер ! ми се пукна филм претеруваат ептен.. али тоа е што е
од човек? :D искрено ме боли кур каква ке биде..само да не е ептен далеку од жичарите..

Никифорово и Леуново ти се најдобри за Нова година често и одам и славев таму ,соберете се на журче ќе си поминете топ,батали тоа дискотека, во околина сите ропаци од тој крај доаѓаат и фрки прават ќе ти се уништи цела вечер.

од човек? :D искрено ме боли кур каква ке биде..само да не е ептен далеку од жичарите..
Да од човек, али мислам дека сега за сега тие нискобуџетните се во мал број и се све кнап

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom