Нов сајт за радио и телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата predavatel
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 март 2007
Мислења
2
Поени од реакции
0
predavatel.mk_white.gif

Погледајте го новиот сајт за радио и телевизија во Република Македонија - http://www.predavatel.com. Добредојдени са секакви идеи, предлози и забелешки. :je:

Забелешки:

1) Камо Радио Кајгана во листата на македонски радија? :)

2) Ако е сајтот за РТВ во Македонија и Бугарија, каде е македонската верзија на сајтот? Јас гледам само бугарска и англиска верзија.

3) Каде да ти пратиме фактура за рекламата на форумов?

На сајтов му фали нашево радивце:pos2:

Македонската верзиja ja има на првата страница, а и интерактивната карта за Македониjа и сите списоци се пак на македонски.
Ке го добавја Радио Каjгана, обештавам! И да не усложнјаваме работата с котировките лев/денар, нааjдобре да направиме бартер - аз ке добавjа вашто радио во Предавателот, а Вие нема да ја избришете темава. ОК? :vozbud::music2:

predavatel напиша:
Македонската верзиja ja има на првата страница, а и интерактивната карта за Македониjа и сите списоци се пак на македонски.
Ке го добавја Радио Каjгана, обештавам! И да не усложнјаваме работата с котировките лев/денар, нааjдобре да направиме бартер - аз ке добавjа вашто радио во Предавателот, а Вие нема да ја избришете темава. ОК? :vozbud::music2:
:wtf: ај некој нека преведе!?!

kpbKENGUR напиша:
:wtf: ај некој нека преведе!?!

ja mislam deka forumov uste nema vraboteno oficijalni preveduvaci :):pos2:

SCORPIO__20 напиша:
ja mislam deka forumov uste nema vraboteno oficijalni preveduvaci :):pos2:
lol, а, како пишеше претходно на македонски, па сега ми се прави б'лгарин. :)

Na sajtov mu fali MAKEDONSKI a ne mu fali BUGARSKI toa da. Ama sepak zosto Bugarskiot e Makedonski moze da go pise i nego ama podobro bi bilo majciniot jazik na Bugarive t.e. Makedonskiov neli??

го разгледав добро сајтов... и само едно големо
bi.gif

Содржините ви се ТОП!!! можеби малку да се поработи на страната.... некои работи се пренатрупани, но... има толку многу податоци... работи кои не ни очекував да ги видам!

Пак: БРАВО!

Секоја чест на идејата и на реализацијата. Навистина сајт преполн со корисни информации. Некои (многу) бугарски термини во македонската верзија на сајтот ме иритираат, ама се надевам во скоро време ќе ги одстраните и веб страната ќе блесне во полн сјај :)

Супер е странава бе!
Само кајгана радио да го има!

SANCTIMONIOUS напиша:
Супер е странава бе!
Само кајгана радио да го има!

супер е, нека го има и кајгана радио... ама нигде не гледам на македонски :):):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom