Dzings
Premium
- Член од
- 31 март 2007
- Мислења
- 1.804
- Поени од реакции
- 53
Sega go spomenav pa aj da go poopshiram prashanjevo da vidam sho ke kazete, mojt?
Bash kako shto e temata: kolku sakate normalen muabet ili poubavo, pozabano i pointeresno vi e da zborite neshto bez vrska.
Vo posledno vreme se poveke mi e na misla ova, dali voopshto ostana normalen svet?
Pazi sega nekolku sluchki izminatava nedela dena:
Na rabota, jas ubeduvam 40 godishna domakinka da kupi kujnski set:
-Gospogjo tavava e vakva i vakva, moze toa toa toa..... bla bla bla.. pola sat zborenje so najljubezna nasmevka i smeshki pa se mrshti neke da gi zeme PA IMASH.... Gospogjo so tavava mozete slobodno da go tepate vashiot sprug koga gleda fudbal ili ne gi prima vashite naredbi, garantiram deka e pocvrsta od nego (a toj sedi karshi mene) ... i zenata si gi kupi!
Na kafe,(2 para na masa), bez veze muabet tepanje vreme,....-slushnav si go smenila shvalerot a? A ovaj dechko ti ne chasti...pa ovaj prezadovolen so polna nasmevka ajde shto ke piete site!
Nekni na koncert,
-devojko da te prashm zashto piesh so 'cefka' od chashava?
-hehe
-Ja chuvash za pofini neshta ustata? ili...
-ne be si vezbam...
-aj togash da ti zakazam trening......
So tek na vreme i jas poluduvam:majmun: A vie?:majmun7:
Bash kako shto e temata: kolku sakate normalen muabet ili poubavo, pozabano i pointeresno vi e da zborite neshto bez vrska.
Vo posledno vreme se poveke mi e na misla ova, dali voopshto ostana normalen svet?
Pazi sega nekolku sluchki izminatava nedela dena:
Na rabota, jas ubeduvam 40 godishna domakinka da kupi kujnski set:
-Gospogjo tavava e vakva i vakva, moze toa toa toa..... bla bla bla.. pola sat zborenje so najljubezna nasmevka i smeshki pa se mrshti neke da gi zeme PA IMASH.... Gospogjo so tavava mozete slobodno da go tepate vashiot sprug koga gleda fudbal ili ne gi prima vashite naredbi, garantiram deka e pocvrsta od nego (a toj sedi karshi mene) ... i zenata si gi kupi!
Na kafe,(2 para na masa), bez veze muabet tepanje vreme,....-slushnav si go smenila shvalerot a? A ovaj dechko ti ne chasti...pa ovaj prezadovolen so polna nasmevka ajde shto ke piete site!
Nekni na koncert,
-devojko da te prashm zashto piesh so 'cefka' od chashava?
-hehe
-Ja chuvash za pofini neshta ustata? ili...
-ne be si vezbam...
-aj togash da ti zakazam trening......
So tek na vreme i jas poluduvam:majmun: A vie?:majmun7: