N95 8gb e vrv moj drugar imase n82 i go prodade za n95 8gb i sam kaza deka e podobar i plus toa poubav e n95 8gb ne e ednostaven ko n82 ovoj e slide i crn onaka izglea mn jako
И јас порачав N82 и требаше да ми стигне денеска. Али продавачкава од мобиларава ми се јавува и ми вика неможеле со кутии да стасаат и имале проблеми у превозот па ако сум сакал у ќесе ќе ми ги донеле сите работи што следуваат. И кажав фино дека така нема да знам дали е нов телефонот и ако е така да ја спуштат цената па ми рече да почекам следната пратка да виделе така да и за тогаш не е 100% сигурно. На крај ми иде да си ги земам парите и од др место да земам. Некро колку е кај тебе N82?
N82 ке си земеш, и ке му сатиш 4 или 8гб картица, ја прима и тоа како, и ке имаш н95 8 гб, па и малце по добар, со помал екран ( али мене не ми врши работа големината, секако иста резолуција и бои се!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.