- Член од
- 5 септември 2009
- Мислења
- 3.528
- Поени од реакции
- 619
Направи му ресет мада незнам ни до овде како си успеал да ти стигне
Само хард ресет. Сеуште не е решен проблемот за овие модели колку што можам да видам.Lugjee mi se ukluchi flight mode NA 520 , I ne znam kako bi mozhel da go sredam , ednash go srediv so Edna programa , no Sega vekje ne saka . pomosh / mislenje ...Прегледај го приврзокот 134825
Земи 640 да ти ја олесним работатаПланирам да земам лумиа, се двоумам помеѓу microsoft lumia 640 lte и lumia 535... многу се слични по карактеристики, па ме интересира мислење од искуство? Не верувам многу само на карактеристики
640.Од искуство.Планирам да земам лумиа, се двоумам помеѓу microsoft lumia 640 lte и lumia 535... многу се слични по карактеристики, па ме интересира мислење од искуство? Не верувам многу само на карактеристики
Земи 640 да ти ја олесним работата
фала ви многу640.Од искуство.
предна камера и онака слабо користам- значи за ништо нема да ми користи баш535 ќе ти биде подобра за селфи само за ништо друго
vo nikoj slucaj 535.Планирам да земам лумиа, се двоумам помеѓу microsoft lumia 640 lte и lumia 535... многу се слични по карактеристики, па ме интересира мислење од искуство? Не верувам многу само на карактеристики
640 100%.vo nikoj slucaj 535.
ako uste se dvoumis.
arno si minalај и јас да се пофалам денес ми стигна лумиа 640 хл лте
супер работи споредено со 520ката сто ја имав претходно, ама дозивеав и мало разоцарување си ја скршив маската на прво отварање за да ставам картичка и батерија
(па ако знаете каде може да земам нова маска во скопје супер, ако не ќе си ја чекам од ебај)
да ми беше мене девојка, јас одма нов и поубав телефон ќе и земевarno si minal
devojka mi za nekoja nedela odma ekranot na pola
a xl e taka prekrasen 5.7 inci...
nema sega za 5.7 inci? puда ми беше мене девојка, јас одма нов и поубав телефон ќе и земев
и тебе би ти купил нов телефонinace I mojot 635 go setam skrsen