Невиност за влезница

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.000
Една тинејџерка од Мексико чие име не е откриено поради нејзината малолетна возраст, на својот Фејсбук профил ја понуди својата невиност во замена за влезница за концертот на младата поп ѕвезда Џастин Пипер.

Имено, бројот на карти за концертот во Монтереј бил ограничен и сите карти биле распродадени во рок од пет минути.
Девојката била очајна и обземена со солзи и хистерија и на својот профил напишала "Итно ја нудам невиноста за влезница", а подоцна, не се двоумела тоа да го повтори пред медиумите.
Дали нејзината "трампа" се остварила не е објавено, а не се знае ни како реагирале нејзините
родители кога дознале за ова.

бреј :mad:

Драпаш цело време точка вака точка онака ... а од кај неа е информацијава :D

Ќе и земам невиноста,ама карта не и давам,зашо неам.

Бог да чува,
Има не многу луѓе на планетата и не има секакви, ама невиност за карта за концерт.
Уште малку и за автобуска карта, ќе почнат да губат невиност.

Ја ја нудам невиноста за една вечер со Ким Кардашиан :love:

порано женските даваа за 500 МКД кредит.......па и овие од Мексико не се исклучок...за карти....
--- надополнето: Aug 25, 2011 6:17 PM ---
шојма врска то :)

Ова девојчево дефинитивно забегано, незнам јас шо ја чуваат од дома поарно нека ја избркаат барем нека ја јадат кучиња.
Гучи

Пред да ја легнеш, речи: „Ај прдни за ориентација“ оти не ми се верува дека ќе и го најдеш :giggle:

oFFtopic:

Несакам да навредам никого но ви се чудам како ви се дига на Ким Кардишјан. Она е една дебела никаква ко Миленко во оние гзиштата и цицки PushUP владее. Муцка никаква т.е ко опинците од бабами така растегната. Ја нејќам ни да помислам да ја ебам а не па да ми се дигне :sick: а па не иде у предвид ама И4 И4 И4 И4 И4 И4 И4 И4 И4 И4 И4 И4 И4 И4 И4да је ебам ... бљаккккккккккккккк :place:

А да ме аднеш за пријател, често имам чудни изјави можеби ќе отвораш теми на секои 2 часа....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom