Нешто за здебелување?

Член од
12 јули 2008
Мислења
22
Поени од реакции
0
Луѓе никако да стаам некое кило. Имам 44 кг, и никако да се здебелам, дај кажете ми некои ефикасни апчиња или незнам што... Зашо колку и да јадам ми нема помош... :toe:

Сестра ми има проблеми со додавање на килограми ахаха пиеше ФЕНУГРЕК ги имаш во сите аптеки многу помагаат или појди во аптека и барај на база на пивски квасец. Овие што ги пиеше сестра ми многу и помогнаа јадеше ко луда и плус брзо се здебели :helou:
инаку прблемов ти е лудило ахаха мене ми треба нешто за слабеење пред празнициве се поравив ахаха се надевам дека ти помогнав :back:

Сум слушнала за тие, ама ми имаат кажано дека само стомакот се дувал...Ај баш ќе земам да пробам, башка зима сме нема со гол стомак да шетам сеа...:pos2: тнх

Сум слушнала за тие, ама ми имаат кажано дека само стомакот се дувал...Ај баш ќе земам да пробам, башка зима сме нема со гол стомак да шетам сеа...:pos2: тнх
Нешто за дебелеење? Сланина, свински врат, скара, јајца... Нездрава храна. Мрснотии, мајонези, чоколади, грицки и тн... И нормално, ако велиш дека јадеш нормално, а не можеш да се здебелиш - посети го докторот. Ништо чудно да имаш некој црвен паразит кој ти ја јаде храната пред всушност твојот организам да успее да ја изеде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom