Неостварени Љубови

Не сум налетал на нешто ВРЕДНО, се знае дека мислиме на девојки. Сите што сум ги имал биле со коефициент на интелегенција -10. Трчале по пари, по ќотек по лошо понашање, по изневерување и епилогот се гледа на крајот.

не мислев на тебе, туку на тој што го напишал постот погоре.

не мислев на тебе, туку на тој што го напишал постот погоре.

Јас го напишав тој пост. Како и да е, нема ништо лошо во тоа.
Има секакви "мажи" и МАЖИ.
Најлошо е што повеќето девојки бираат материјално од колку духовно.

Јас го напишав тој пост. Како и да е, нема ништо лошо во тоа.
Има секакви "мажи" и МАЖИ.
Најлошо е што повеќето девојки бираат материјално од колку духовно.

Батали ги стереотипите и поработи малце на самодовербата, кога ќе ја имаш неа девојките сами ќе дојдат по себе.

Батали ги стереотипите и поработи малце на самодовербата, кога ќе ја имаш неа девојките сами ќе дојдат по себе.

Јебеш самодоверба. Батали тие амерички фрази, самодоверба и можеш да постигнеш се. Ако некоја не ти даде некој силен знак дека и се допаѓаш физички, нема поента да и се пушташ. Зошто да се прави блесав мајмун, да и признавал љубов на жена во брак со деца, која најверојатно не ни знае дека овој постои. Пуштај се на некоја која ти дала знаци. Колку сакаш самодоверба имај, со таква еднострана нападност ако нема никаква привлечност, уште за манијак ќе бидеш прогласен. :rolleyes:

Јебеш самодоверба. Батали тие амерички фрази, самодоверба и можеш да постигнеш се. Ако некоја не ти даде некој силен знак дека и се допаѓаш физички, нема поента да и се пушташ. Зошто да се прави блесав мајмун, да и признавал љубов на жена во брак со деца, која најверојатно не ни знае дека овој постои. Пуштај се на некоја која ти дала знаци. Колку сакаш самодоверба имај, со таква еднострана нападност ако нема никаква привлечност, уште за манијак ќе бидеш прогласен. :rolleyes:

Ти ни сам не знаеш зошто си ме цитирал, кај му реков ја да и се пушта на некоја со деца? Прво прочитај малце што пишува после цитирај ме.

Судбинска љубов а неостварена, е посебно интересен момент за муабет. Целата болка во душата од целиот живот не е ни пет посто од болките што идат преку судбинската љубов, во текот на остварувањето.

Судбинска љубов а неостварена, е посебно интересен момент за муабет. Целата болка во душата од целиот живот не е ни пет посто од болките што идат преку судбинската љубов, во текот на остварувањето.

Што е тоа судбинска љубов?

Што е тоа судбинска љубов?
Ги категоризираат како кармичка љубов, судбинска љубов и близначки души низ спиритуалните страници на нет, јас не би се мешал во верувам или не верувам ставови, но се работи за длабоко чувство низ кое се ти е јасно.

Ги категоризираат како кармичка љубов, судбинска љубов и близначки души низ спиритуалните страници на нет, јас не би се мешал во верувам или не верувам ставови, но се работи за длабоко чувство низ кое се ти е јасно.

Друже дај објави ја таа прикаска за у Транс Велес сефот кога им го украдоа.
Батали љубави ти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom