Неизвесност

• Креатор на темата Креатор на темата Stre3T Danc@
  • Време на започнување Време на започнување

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Гледам дека неизвесноста е (нова) мода во развивањето нови љубовни* врски.
Да речеме, почнавте да се гледате со одредена личност, одите секаде и секогаш сте заедно, но немате поим дали вашиот статус е променет, дали официјално сте во врска или не.
Патем, велат само вдовицата знае каде и се наоѓа сопругот, па еве за новиот партнер знаете дека е сингл, но не можете да бидете сигурни.. но сепак ве држи во неизвесност.
Ви се случило ли некогаш да не знаете на што сте?
Секако дека ќе добиете одговор на тоа прашање.. ако го поставите :wink:
Подобро ли е да чекате самиот/та да ви каже, или сте тип на човек кој во ваква ситуација би си прашал директно? Значи, дали уживате во неизвесноста во смисол : не ви е важно на што сте, as long as you get some, или пак спротивно?
Или пак, можеби сметате дека тоа е старомодно и штом е таква ситуацијата нема потреба од прашување?

*Прашањето повеќе одговара за љубовни врски, бидејќи конкретно за сексуалните односи не е потребно да ти укажат "на што си". :)

За себе ќе кажам дека само првиот дечко директно ме прашал дали сакам да се "фатиме", а кај понатамошните бев во неизвесност па сама си преземав иницијатива, да разјаснам на што сме, затоа што не уживам во неизвесноста.

Па што знам, мене малце глупо ми е прашањето: Сакаш ли да се фатиме/идеме? Конкретно, само првата врска ми беше така: Сакаш ли да се фатиме (јас не те терам, тоа ти само ако сакаш:icon_lol:)? Другите врски ми се одвивале со излагање на кафиња, шетање и после некое време ќе се случи бакнежот и после тоа едноставно си почнала да си се одвива врската, спонтано без муабети.

Ја плаќам бе!
И нема циле миле. Кеш.

The cheapest sex you'll ever have is the one you pay hard cash for!

Нема неизвесност. Једина неизвесност е дали ќе сака ass to mouth!

глупо е да си во неизвесност бе.. то е ко да незнаеш дали си таму или ваму.. ко магаре на сред мост.. се знае или си у врска или не си. или се мувате или не!
хаха ја коа се фатив со девојката само шо се бацивме таа ми вика СЛУШАЈ АКО МИСЛИШ НА МУВАЊЕ ЈАС НЕСАКАМ! хаха и јас А КОЈ РЕЧЕ МУВАЊЕ? па од тука си знаевме одма дека и официјално ме у врска..

ахххх kitty Fuzzums.......добро прашање,кога ќе размислам сите врски некако така ми почнувале ама јас обично по 100000 пати ќе прашав да се осигурам,не можам во неизвесност да живеам ме копка постојано.....:smir:

Стално ме прашувале официјално (освен првиот, ама тоа беше одамна, а и долга приказна е, да не умарам сега многу)...Моменталниот дечко ме држеше во најголема неизвесност...И на почеток тоа ми беше супер, затоа што искрено и јас не знаев на што сакам да сме, не знаев колку ми се свиѓа...али, после два месеци, си реков доста беше, и решив да го прашам на што сме...али ете, следниот пат кога се видовме, немав потреба да го прашувам ништо, затоа што он конечно го постави прашањето...:pipi:

Јас сум сега во неизвесност - како мојов љубовен живот ќе се одвива !!!
Ништо не се случува, имам 30 години, сите почнаа да се мажат, да раѓаат деца, а јас како некоја тинејџерка ...
После толку неуспешни врски ... во неизвесност сум до кога и каде сево ова ќе ме однесе
Ама тоа ти е - живот пише романе!!!:back:

glupa rabota e toa... ne se znae koa sto kako eve kako Bilinsko konjce sto vika ... ja imam drugar 18 god se ozeni i site mu se cudime koa sea mu se rodi i masko dete a okolu nego site vikaat vidi go ovoj se ozeni a ja vol 30 i kusur ne.. tuka ima problem:tapp:

Неизвесноста обично доаѓа од внатрешната несигурност на личноста.
Ако некој не е подготвен да ви каже дали сака да биде во врска со вас, очигледно не ве сака доволно, се плаши од вас или едноставно е кукавица. Не се навредувајте (за вас за кои важи ова) така е. Бидете еднаш искрени и со себе и со личноста која ве обожава. Мислам дека толку малку барем и должите.

П.С. Јас не сакам несигурност. Јас секогаш знам што чувствувам и отворено зборувам со девојката. Ако таа ја гледам дека покажува индиферентност и очигледно сака да си игра играчки... Adios!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom