NBA Сезона 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата GreenRoot
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
Ух каква серија на крај на полувремето на Детроит !! Ви Џи одличен , како и 50 цент :)

Ајде момци !!

Ух каква серија на крај на полувремето на Детроит !! Ви Џи одличен , како и 50 цент :)

Ајде момци !!
Којзнае на шо дроги ги ставиле за време на тајм-аутот :)

Ја бев подготвен да истрпам една песна од марливо, ми се спие ми се плаче ... факинг мамба. Али тоа е бре, не му иде утакмицава, одбрана језива му играат, али кад је густо, тука е, nothing but net. :D

A таман си спремив песма !!

disappointed-so-close-freddie-mercury.svg

Кај е Леброн кој ти треба највише......да му подаде на јудонис ! :pos:

Сеуште си на моментот пејст, тешко дека од ова ќе се вратат, Стаки ко паштета ги отвори.

Добри се Пистонси утакмицава, ако победет сосем заслужено ќе е.

Ја сум подготвен за пораз, не и за уште едно продолжение, умирам за спиење.

ајде Марли избаци ја песната :pos:

е тоа е, некои се мачат во продолженија а некои си газат по 30 разлика : P

Сеуште си на моментот пејст, тешко дека од ова ќе се вратат, Стаки ко паштета ги отвори.

Ваков crossover немало од времето на Iverson

Тотално заслужено, честитки. Коби очаен, еден тон непотребни шутеви од периметар, а и последниот беше врв на се и ја опиша неговата денешна игра. Уште 6 секунди има, тој ја фаќа и ја шутка одма, не можам да си објаснам зошто. За Фишер нема потреба да зборувам, на ниво како и обично. Мизерно, катастрофално ниво. Гарант има некој слики од инцес помеѓу Џери и Џини Бас, инаку нема теорија зошто е уште стартен плеј за нас.

Иначе до Бостон играат 3 гостински со Детроит ( ќе фрчат песни на темава ), Вашингтон и Минесота, прво ова да се добие па потоа и Бостон да падне пак сезонава. :icon_mrgr:

Си знаеше момчето уште од Недела !!

Иначе и гомната од Индијана изгубија, одлична вечер !!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom