Навала од Македонци во Грција

• Креатор на темата Креатор на темата firewall
  • Време на започнување Време на започнување
Чув дека гњавеле нашите царинарници, Грчките не. МК, ако немаш никој не ти правел проблем. Чув и дека не се противеле на спомнување на Македонија, само прашувале дали од Грчкиот дел Македонија или државата Македонија. И чув дека малите местенца околу Солун биле преполни со Македонци. Пред 2-3 дена, во 24 часа 5000 луѓе ја преминале Македонско-Грчката граница преку преминот Меџитлија :toe:

Значи не ставај МК, и кажи дека си од ФИРОМ и немаш проблем.
Еј супер и јас идам нареден викенд на шопинг у Тесалоники.

Значи не ставај МК, и кажи дека си од ФИРОМ и немаш проблем.
Еј супер и јас идам нареден викенд на шопинг у Тесалоники.

Не мора да кажеш дека си ФИРОМ, така барем ми кажаа. А за МК налепница, наводно ни Германци немале Д налепница.. па што ние да ставаме? (така ми пренесоа):toe:

Милојко и ohridmkd банирани од тема поради континуиран офтопик.

Бескичмењаците нека се тртат во Грција.

Јас си резервирав за Хрватска :helou:

Не мора да кажеш дека си ФИРОМ, така барем ми кажаа. А за МК налепница, наводно ни Германци немале Д налепница.. па што ние да ставаме? (така ми пренесоа):toe:

Нема врска ова,што има везе ако си од Фиром,МК налепница греби навреме од колата.....и да, купи си кондоми,за секој случај,да не побараат тртење

Podobro sozhivot so brakjata Srbi odkolku so probugarski i bugarski orientirani Makedonci.

ти си продадена душа тераш како што ќе ти кажат тие што те плаќаат за да се глупираш по интернетов и стрелчо од канада
срам си не само за Македонија туку и за тие што те создале од дома

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom