Натална карта

Член од
14 декември 2009
Мислења
16
Поени од реакции
4
Читав по други форуми кометари за натална карта,значи 99 % се позитивни.Наталните карти навистина им помагаат на луѓето да се снајдат подобро во својот живот.Така да секаде каде што побарав астролози,секаде е различна цена.Обично се околу 2000 денари.Најдов една реклама за попуст на натална карта (ама според фенг шуи).Сега некој дали знае што е разликата помеѓу обична и фенг шуи натална карта,нека ми одговори.Ми треба некој астролог така со прифатлива цена.Дај споделете ги искуствата(ама сериозно).

ЧНаталните карти навистина им помагаат на луѓето да се снајдат подобро во својот живот.Обично се околу 2000 денари.
Наталните карти не им помагаат на луѓето да се снајдат подобро во својот живот, туку им помагаат на „изгубените луѓе“ нивните вишок пари полесно да го најдат патот од нивниот до џебот на измамниците. Мислам дека е тажно да се заработува од наивноста на луѓето, кои бараат некаков „патоказ“ во животот. Мое мислење, без навреда. Ако сака некој да ми направи натална карта без пари, би прифатил. Баш сакам да видам како треба да ми се одвива животот на парче хартија. Еј, ај со наталниве карти... Ама знаеш дека има и „гледачи“ кои наплатуваат за гледање на кафе?

Ех, само да знаете какви тешки пари направив со вакви врачарски услуги на интернетот.. Кој ме познава, веднаш ќе му стане јасно за што зборувам

Ама ако, се дур има овци за стрижење, јас ќе си ги чувам ножиците остри. Не за друго, туку да не ве кубе и боли...
sarcastic_hand.gif

Наталните карти не им помагаат на луѓето да се снајдат подобро во својот живот, туку им помагаат на „изгубените луѓе“ нивните вишок пари полесно да го најдат патот од нивниот до џебот на измамниците. Мислам дека е тажно да се заработува од наивноста на луѓето, кои бараат некаков „патоказ“ во животот. Мое мислење, без навреда. Ако сака некој да ми направи натална карта без пари, би прифатил. Баш сакам да видам како треба да ми се одвива животот на парче хартија. Еј, ај со наталниве карти... Ама знаеш дека има и „гледачи“ кои наплатуваат за гледање на кафе?
Тебе некој ти направил натална карта ? или ти ги сакаш оние повеќе со кафето ? :LOL:

Aстрологијата е квазинаука во која одамна никој не верува.
Таа поаѓа од претпоставката дека положбата на планетите во часот на раѓањето го одредува животот на луѓето. Кога Исак Њутон ги објави трите закони на механиката се падна во вода. Третиот закон, законот за акција и реакција вели дека секоје дество предизвикува против дејство које е исто по природа но со спротивна насока.
Откривањето на овој закон и зададе смртен удар на астологијата. Тоа значи дека ако Јупитер, ти донесува среќа, тогаш и ти на Јупитер му донесуваш среќа. Или ако Месечината те прави нервозен и ти Месечината ја правиш нервозна. Ова се две апсурдни бесмислици,
По откивањето на овој закон, астролозите се исфрлени од академиите и никој повеќе не верува во астологијата.
Денеска астрологијата се користи исклучиво за забава и разонода,а може да има и одредена корист за продлабочување на врските меѓу луѓето

На пример: Ако сакаш да се збилжиш со некоја особа од спротивниот пол, можеж да направиш за себе и за неа натална карта па да потоа заеднички да „размотрувате “ како планетите ќе „ влијаат “ на вашиот иден заеднички живот. Односно тоа ќе биде повод за вашите разговори
Инаку за изработка на натална карта, воопшто не треба да плаќаш. На интернет има многу адреси на кој беспари, за неколку секунди, се изработуваат натални карти, само треба да внесеш податоци
Еве ти една таква:
http://www.astro.com/
И уште еднаш, не заборавај, астрологијата е за забава и разонода и немој да и даваш некоје друго значење.

Читав по други форуми кометари за натална карта,значи 99 % се позитивни.Наталните карти навистина им помагаат на луѓето да се снајдат подобро во својот живот.Така да секаде каде што побарав астролози,секаде е различна цена.Обично се околу 2000 денари.Најдов една реклама за попуст на натална карта (ама според фенг шуи).Сега некој дали знае што е разликата помеѓу обична и фенг шуи натална карта,нека ми одговори.Ми треба некој астролог така со прифатлива цена.Дај споделете ги искуствата(ама сериозно).
Оди на сајтот на Астро Зона....

астролози во светот се во мал број ,а не во Македонија.
http://asvedic.com/node/97
дел...од текстот кој може да припреми натална карта
Затоа внимателно бирајте астролог кој му ја поклонувате Вашата доверба.Се што треба да направите во допир со кфалификуван астролог е да му дадете датум на раѓање,точно време и место на раѓање.Потоа молчете се до оној момент кога ќе размислите дали да му ја дадете довербата да Ви подготви натална карта.Доколку е кфалификуван астролог треба да ве праша за 2-3 настани од животот без вие ништо да му споменете.Истите треба да бидат прецизни како информација а не од општа природа.На пример да ли во 5 година имавте преселба? Дали Вашата мајка променила работа од мај до август 2005? Дали сте родиле дете во периодот септември декември 2008? Размислете дали астрологот што го познавате ве потпрашува ,за да поентира со одговор кој всушност се вашите зборови во друг распоред и форма на исказ!Доколку го приметите тоа изразите благодарност за неговото време и паметно е да не губите скапоцено време.Денес многу млади па и постари лица кои немаат астролошко знаење , заработуваат на туѓата мака и наоѓаат лица кои како нив се под карма на незнаење. Кажано е за неуките астролози:

Подобро е да прашате грумен земја, отколку лицето кое се преставува за астролог а не познава ни а буквата на оваа непроменлива наука.

Но кажано е и....

Ќе има за што да зажали кралот кој не го послушал советот на мудрецот-астрологот,кој ги познава ѕвездите и нивното влијание.

Ти зашто не работиш за без пари ? секој мора да има ќар ?

Ти зашто не работиш за без пари ? секој мора да има ќар ?

И крадците работат за пари, ама гнијат во затвор ако ги фатат.

И крадците работат за пари, ама гнијат во затвор ако ги фатат.
Ти ако си скептик немора да значи дека сите треба да бидат како тебе , неkoj верува дека наталната карта ќе му го промени животот .Така ако гледаш на работите на животот сите се крадци. o_O

Ти ако си скептик немора да значи дека сите треба да бидат како тебе , неkoj верува дека наталната карта ќе му го промени животот .Така ако гледаш на работите на животот сите се крадци. o_O

Ич не се сомневам дека ти веруваш во натална карта, Иван Исцелител и тн...
Јас моето мислење го кажав. А ти - веруј си, прави си карти кои ќе ти го „покажат животниот пат“ и тн, што да ти кажам.

Ич не се сомневам дека ти веруваш во натална карта, Иван Исцелител и тн...
Јас моето мислење го кажав. А ти - веруј си, прави си карти кои ќе ти го „покажат животниот пат“ и тн, што да ти кажам.
Кај прочита дека ја верувам во тие работи ? Јас само сакав да кажам ако си скептик дека нема потреба од потценување .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom